Dita korzystaj póki możesz z przespanych nocy bo za chwilę od nowa wstawanie [emoji23]
Możliwe, że coś Młodemu nie podpasowało do jedzenia [emoji4]
Tak myślę, że od jedzenia...
Ale czy on musi teraz tak ładnie spać jak się zerówka zacznie za tydzień z hakiem?? nie mógł wcześniej sobie pospać??? Teraz trzeba będzie ściągać z łóżka Ech, postaram się go przestawić na wcześniejsze pójście spać.... Liczę, że się uda
A przespane noce jeszcze przede mną Przecież ten z brzucha to Aniołeczek będzie
Hej
Jak u was dzisiaj maluszki ? U mnie od rana wojuje nawet udalo mi sie uchwycic na filmiku jak brzuch faluje [emoji7][emoji7]... moj starszy syn 10 letni przylozyl reke i mial radoche jak go maly kopnal
Dzisiaj moja przyjaciółka jak akurat siedziałyśmy obok siebie w pracy była świadkiem jak mi wyskoczył z lewej strony brzucha, koło pępka -takie wystające coś Wzruszyła się bardziej ode mnie hahaa Kopać kopie, ale już jest większy, to już takie mocne wyginania są, przesunięcia plus chyba kopy na rozrywkę czasami I tak samo jak Karolina, jak się zginam czasami czy pochylam to tak daje czadu, żebym tylko zmieniła pozycję
Do toalety też muszę częściej...cóż... życie
Niemożliwe, żeby dalej w takim tempie przyrastał, zwolni jak brat
Dieta chyba niewskazana właśnie. Ja jadłam normalnie, owoce, lody itp. Teraz na diecie pewnie krzywa inaczej by mi wyszła.
Niewiarygodne! Ciekawe, czy nam na starość też odbije
Byłam dzisiaj u rodzinnego za Waszą radą i dostałam receptę na paski Bardzo się cieszę.
Kurcze, stanęłam z wyprawką w miejscu. Jak kupiłam napotrzebniejsze ubranka, to tak wyluzowałam, że zapewniłam małemu ciepłe porteczki, że już nic nie kupuje
Haha To jak ja! Posegregowałam ciuszki po młodym, kupiłam kilka rzeczy z kosmetyków i ciuszków i zadowolona z siebie A gdzie reszta Ale pocieszam się, że grube sprawy mam załatwione - w sensie wybrane... Ten laktator mnie męczy jeszcze...I rzeczy do szpitala dla mnie haha No i kołyska...takie tam, ale wyrobie się.. Muszę