reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

@FiLi88 jak Ci tak ciężko to daj mi trochę :-) całe życie mam kompleks małych piersi, choć mój narzeczony codziennie mi powtarza, że są idealne i że kocha mnie taką jaką jestem.

Oddam za free, bier je ;)
Kilka lat temu myslalam nawet o zmniejszeniu, bo mialam dosc bolu glowy i kregoslup tez dostaje w kosc.

@Dita_333 czy ja tez moglabym dolaczyc do Waszgo watku zamknietego ? Wiem, ze jestem dosc krotko z Wami, ale moze to nie problem ??

reklama
Dziewczyny czy jakoś wcześniej się przygotowywałyście do glukozy? No czytam, że trzy dni przed badaniem odpowiednią ilość węglowodanów trzeba jeść. Robiłyście sobie taką „dietę”?
Mi lekarz powiedział, żeby nie przesadzać z niejedzeniem przed badaniem. Tak mąż 12 godzin bo jak więcej to badanie jest zakłamane. Ja z przygotowań to nie jadłam dzień wcześniej słodyczy i owoców o wysokim poziomie cukru czyli np banany i winogrona.

Czy któraś mama wybiera się do szkoły rodzenia?
Ja idę od września i już nie mogę się doczekać :D
Mi lekarz powiedział, żeby nie przesadzać z niejedzeniem przed badaniem. Tak mąż 12 godzin bo jak więcej to badanie jest zakłamane. Ja z przygotowań to nie jadłam dzień wcześniej słodyczy i owoców o wysokim poziomie cukru czyli np banany i winogrona.
Mi powiedzieli żebym nie jadła przez 12h. Trochę się naczytałam na internecie że dzień przed nie należy jeść słodyczy...i nie jadłam. Cukier wyszedł za niski 62. Potem kazali mi poprawiać te badania więc już dzień przed jadłam normalnie, nawet całą czekoladę i multum owoców a cukier wraz za niski 60. Także to chyba nie ma reguły. Ogólnie jem Sporo cukrów ale jak widać organizm potrzebuje :)

Ja idę od września i już nie mogę się doczekać :DMi powiedzieli żebym nie jadła przez 12h. Trochę się naczytałam na internecie że dzień przed nie należy jeść słodyczy...i nie jadłam. Cukier wyszedł za niski 62. Potem kazali mi poprawiać te badania więc już dzień przed jadłam normalnie, nawet całą czekoladę i multum owoców a cukier wraz za niski 60. Także to chyba nie ma reguły. Ogólnie jem Sporo cukrów ale jak widać organizm potrzebuje :)
@Koziunia to Twoja pierwsza ciąża? W którym będziesz tygodniu jak zaczniesz chodzić ?

reklama
Do góry