anet88
Fanka BB :)
Mnie właśnie lekarz mówił że na czczo między 8 a 10 godzin. @Katarynka82 ja będę zamawiała taki z półkami. Na razie czekam na wznowienie produkcji.Informacja z segregatora Mamyginekolog
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie właśnie lekarz mówił że na czczo między 8 a 10 godzin. @Katarynka82 ja będę zamawiała taki z półkami. Na razie czekam na wznowienie produkcji.Informacja z segregatora Mamyginekolog
No to gratulacje dla kuzynki!!Aaaa jeszcze w niedziele kuzynka urodzila coreczke, zdrowa juz wczoraj wyszly do domu!!!
Trzecie dziecko, 2 synow i za trzecim razem corka . Ciocia sie nie umiala doczekac wnuczki bo do tej pory 4 wnukow miala
Chodzilam w pierwszej ciazy i bylam zadowolona! Takze polecam!Czy któraś mama wybiera się do szkoły rodzenia?
Hej!
W pon.dostalam tel.od ginekolog ze wynik testu na cukier wyszedl zle( za wysoki ) i dzisiaj robilam krzywa, tzn.3 razy pobierali mi krew i tez nie moglam nic jesc 12h wczesniej. Masakra z tym zakazem jedzenia , taka glodna juz bylam,ze az slabo mi bylo....
W piatek albo pon.wyniki, miejmy nadzieje ,ze nie mam cukrzycy :/
Ogólnie to u nas znowu goraco , zle sie wtedy czuje.
A mam pytanko co do przewijakow?
Kupujecie takie na lozeczko czy na komode?
Tak właśnie myślałam :-) na pewno nie zaszkodzi, a można się dużo nauczyć.Chodzilam w pierwszej ciazy i bylam zadowolona! Takze polecam!
Mily czas w towarzystwie "ciezarowek" i duzo wiedzy!
Ja taki z Ikea chciałam ale się skończyły. We wrześniu kupię na początku będziemy mieli kołyske to nie da się tak położyć przewijakaMnie właśnie lekarz mówił że na czczo między 8 a 10 godzin. @Katarynka82 ja będę zamawiała taki z półkami. Na razie czekam na wznowienie produkcji.
No to gratulacje dla kuzynki. U nas odwrotnie, moja mama ma 3 wnusie, ja spodziewam sie kolejnej i moja bratowa tez w ciazy. W piatek dowiedzieli sie ze tez dziewczynka. Takze moja mamuska bedzie nianczyc 5 ksieznkiczek,hahahahaAaaa jeszcze w niedziele kuzynka urodzila coreczke, zdrowa juz wczoraj wyszly do domu!!!
Trzecie dziecko, 2 synow i za trzecim razem corka . Ciocia sie nie umiala doczekac wnuczki bo do tej pory 4 wnukow miala