Mirakulum
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
Ledwo nadrobiłam wszystko co piszecie, bo u mnie ostatnio wszystko w biegu!
Maz dzis skonczyl malowanie naszej sypialni i aneksu dla Franka - jutro bede mogla wszystko wyprzatac i mysle, ze przywieziemy lozeczko, ktore dostalam od kolezanki. Bede miala czas, zeby zobaczyc czy pogodze sie z Ikea czy jednak bede szukac czegos innego [emoji4]
Najwazniejsze co udalo mi sie zalatwic to widzialam sie dzis z polozna z “mojego” wybranego szpitala [emoji4] Rozwiala duzo moich watpliwosci i podpisalysmy umowe [emoji173]️ Jestem mega szczesliwa, bo bardzo mi zalezalo, zeby miec wykupiona wlasna polozna i dzieki temu czuje sie dzis bezpieczniej. Plus okazalo sie, ze ona jest tez certyfikowanym doradca laktacyjnym, wiec w ogole dla mnie szal [emoji173]️Przy okazji obejrzalam sobie porodowke, warunki jak w hotelu a cisza jak makiem zasial - wyobrazalam sobie to duzo gorzej [emoji16]
Przyszla dzis do mnie tez paczuszka z Nexta - zamowilam pajace na 0-3 miesiaca i rzeczywiscie ta rozmiarowka jest spora! Ale ja juz calkiem sie pogubilam w tych zakupach [emoji20] Mam sporo takich ciuszkow na 56, mimo ze metka mowi 62... Bede musiala nad tym pomedytowac [emoji848]
Dzieki za informacje o promocji w H&M - wypatrzylam sobie sweterek o ktorym juz wczesniej marzylam i ostatnie body do kompletu [emoji4]
Ogolnie czuje, ze wkopuje mi sie dosc mocno instynkt wicia gniazda i chyba musze sie jakos opanowac, bo zbankrutuje przed porodem - stracilam chwilowo kontrole nad tym co kupuje [emoji85]
Spijcie dobrze i oby bez takich koszmarow jak ostatnio u mnie (snilo mi sie, ze zostawilam swoje jednodniowe dziecko tesciowej, ktora karmila je cukierkami i wkladala w spacerowke [emoji33][emoji12]). Buziaki!
Haha zaczyna mi się Włączać też to Wicie gniazda haha także czuję twój ból
I niezły koszmar haha