Dzien doberek Kochane, witamy sie sobotnio. Ja dzis planuje poza wyjsciem z synem na mecz robic delikatnie mowiac nic, no moze przeglad kartonow ktore maja wyladowac na strychu, ale poza tym sobotnie porzadki nie wchodza w gre. Nie chce mi sie po prostu.
Wlasnie przegladalam fajna strone z ciuszkami bawelnianymi szytymi w PL, maja sporo fajnych wyprzedazy. Moze nie na takie malenstwa zaraz urodzone, ale tak na 74 to juz super. Jesli ktoras z Was lubi taki styl, to polecam zajzec na tuszyte.pl
@Evi_88 dokladnie tak, nasze lozeczko tez juz rozlozone od tygodnia i wciaz pachnie nowoscia, mimo ze to surowe drewno nie malowane. Materac tez jest wyciagniety z folii, a chwile przed bede prala jego pokrowiec, zeby odswiezyc i wyprac w proszku dla dzidzi.
Jesli chodzi o ruchy to ja notuje w ciagu dnia w pracy jak siedze, w domu jak leze to tez czasami zasili, no i rano jak sie budze to tez daje znaka o sobie. U nas zawsze polozne powtarzaja, ze aktuwnosc dzidzi jest najlepszym wyznacznikiem tego czy wszystko jest ok, wiec jesli macie chwile zwiatpienia, albo nie czujecie dzidzi od kilku godzin, to nie czekajcie. Zgloscie sie chociazby na ktg, to bardzo wazne jest.
@Dita_333 jak powrot do rzeczywistosci po urlopie ?? Bylo ciezko ?? Kiedy planujesz isc na zwolnienie ??
Ja teraz ide do pracy w poniedzialek i piatek, srodek tygodnia mam wolny i pozniej caly tydzien az do 5 wrzesnia urlop. A 5 pazdziernika bede ostatni dzien w pracy.
@piorunem z tym opalaniem to chyba mamy teraz tak, ze nawet wiatr opala, bo skora bardziej wrazliwa i poddatna. Mnie spieklo 2 razy jak bylismy tylko na weekend w gorach i nad morzem, mimo filtra 50. Uwazaj na siebie i korzystaj z urlopu
na motorowke jednak sie nie zdecydowalas ??