Kelyana
Fanka BB :)
RóżnieDziewczyny a jak z aktywnością waszych maluchów? U mnie 28t 5dn i są dni, że mocno czuje dzidzie, a są takie, że nic nie czuje i wtedy wariuje... jak aktywne są zawsze bibki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RóżnieDziewczyny a jak z aktywnością waszych maluchów? U mnie 28t 5dn i są dni, że mocno czuje dzidzie, a są takie, że nic nie czuje i wtedy wariuje... jak aktywne są zawsze bibki?
Przy moim synku kilka dni przed porodem wyszlo ok 3500, ze niby przecietny noworodek a urodzilam 4550!!! Sam ginekolog sie zdziwil.....A co do wagi, to w dwóch pierwszych ciążach miałam ze 3 usg na krzyż.
Nigdy mi nie mówili, ile dziecko waży czy mierzy.
Mało tego, przy córce gin wykonujący usg nie zauważył, że ma za krótką pępowinę i że jest nią owinieta.
Przy 3 dziecku dopiero jak poszłam prywatnie to dowiedziałam się czy się przekręciła.
Wtedy miałam 1sze usg w 8tc potem w 20tym i przed porodem na nfz.
W piątek na tym usg na nfz waga 3600-3700 to powiedzieli, że jak rodzeństwo ok 4kg przy porodzie.
W niedzielę ją urodziłam 4550g !
U mine tak samo jak u Ciebie. Jednego dnia szaleje a drugiego ledwo ja wyczowam. Najbardziej aktywna jest wieczorem i rano po sniadaniuDziewczyny a jak z aktywnością waszych maluchów? U mnie 28t 5dn i są dni, że mocno czuje dzidzie, a są takie, że nic nie czuje i wtedy wariuje... jak aktywne są zawsze bibki?
Są dni, że młody daje czadu i w dzień i wieczorem, a np dziś to bardziej czuję jak się rozciąga i przekręca.Dziewczyny a jak z aktywnością waszych maluchów? U mnie 28t 5dn i są dni, że mocno czuje dzidzie, a są takie, że nic nie czuje i wtedy wariuje... jak aktywne są zawsze bibki?
W Krakowie dalej upał, mam już dość golebia nóg bo ciagle sukienki i krótkie spodnie, a w ciąży coś mi się ze skóra podziało i nawet najlepsze maszynki mi podrażniają... ja już chce długie nogawice!!!!
Depilator na bikini tak, ale nogi to miałam w strasznych krostachPolecam depilatorja używam na nogi i pachy i mam spokój
![]()
Ja też tak mam, jak dłużej leżę lub siedzę i potem jak wstanę to maszeruje jak kaczka [emoji14] dopiero jak rozchodze to jest okA ja sie przeszlam dzisiaj na szpital, bo moj lekarz ma dyzur akurat i jak zadzwonilam to kazal przyjsc, bo tak sie tymi bolesciami w kroczu martwilam, ale wszystko ok, niestety tak bedzie, jak się rozchodze to spoko, najgorzej jak zastana jestem. Mały tez glowkowo obrocony, wiec napiera bardziej. I serduszko sobie posłuchałam.
Mój szaleje cały czas [emoji85] on chyba wcale nie śpi [emoji85] uspakaja się jak mąż trzyma rękę na brzuchu, autentycznie [emoji14] Jak młody mnie okłada boleśnie, to proszę męża żeby brzuch trzymał [emoji23]Dziewczyny a jak z aktywnością waszych maluchów? U mnie 28t 5dn i są dni, że mocno czuje dzidzie, a są takie, że nic nie czuje i wtedy wariuje... jak aktywne są zawsze bibki?