reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny jestem nadal w szale sprzątania. Kolejny dzień męczę kuchnię. Wywalam niepotrzebne rzeczy i przeorganizuje wszystko. Dopiero połowa za mną i mam nadzieję, że się nie poddam. Chciałabym tak ogarnąć cały dom przed dzidzią aby żadne graty mi nie wadziły :sorry:. Trzymajcie kciuki za sukces :D
Trzymam kciuki. Tylko rób przerwy w tym szale sprzątania

reklama
Hej dziewczyny, jak minela wam dzisiejsza niedziela?? Moja mama wyciagnela mnie nad jezioro . Troche sie poopalalam, wymoczylam tylek. Po powrocie postanowilam sobie zrobic peeling stop i pomalowac paznokcie. Mama z moja siostrzenica mialy niezly ubaw, bo ledwo dawalam sobie rade. Brzuch juz mi troche urosl. Nawet golenie "tych" miejsc zajmuje mi sporo czasu. Musze sobie lusto jakies kupic, bo w tym co mam to ciezko cos zobaczyc,hehehehe

Dzien dobry mamusie!
Dawno sie tu nie meldowalam, chociaz Was podczytuje.
Ostatnie 3 tyg.byly bardzo intensywne, 2 tyg.w Pl a ostatni tydzien odwiedziny siostry mojego M. z 2 corkami. Zorganizowalismy duzo atrakcji dla dzieci, moj syn zadowolony ze hej. Dziewczyny mam nadzieje rowniez. W sobote mielismy wyjazd nad morze, trocha sie zastanawialam czy jechac bo to jednak kawalek drogi a po ostatnich podrozach do Pl bylam juz poprostu zmeczona, coraz niewygodniej sie podrozuje. Ale sie zdecydowalam i dobrze ;)
Dzisiaj powrot do rzeczywistosci :Synek w przedszkolu, M.w pracy a ja troche nudy w domku :)
Wreszcie skonczyly sie te uciazliwe dla mnie upaly ufff . Dzisiaj 20 stopni.
Maleństwo ma sie dobrze. W zeszlym tyg.mialam wizyte i wszystko ok. Miałam robiony test na cukier, tzn.musialam wypic glukoze i badanie krwi po godzinie . W razie zlych wynikow maja dzwonic.
U Was wiekszosci tez ok widze, to super. :)
Tylko od Roksi nic nie slychac. ....
Co do wyprawki to nic jeszcze nie przygotowalam. Juz czas zeby przejrzec rzeczy po synku, dokupic co trzeba .
Zycze udanych wizyt i pozdrawiam ! :)

Hej dziewczyny, jak minela wam dzisiejsza niedziela?? Moja mama wyciagnela mnie nad jezioro . Troche sie poopalalam, wymoczylam tylek. Po powrocie postanowilam sobie zrobic peeling stop i pomalowac paznokcie. Mama z moja siostrzenica mialy niezly ubaw, bo ledwo dawalam sobie rade. Brzuch juz mi troche urosl. Nawet golenie "tych" miejsc zajmuje mi sporo czasu. Musze sobie lusto jakies kupic, bo w tym co mam to ciezko cos zobaczyc,hehehehe
Ja ostanio na ślepo się golilam, poszłam na żywioł xd

Po powrocie postanowilam sobie zrobic peeling stop i pomalowac paznokcie. Mama z moja siostrzenica mialy niezly ubaw, bo ledwo dawalam sobie rade. Brzuch juz mi troche urosl. Nawet golenie "tych" miejsc zajmuje mi sporo czasu. Musze sobie lusto jakies kupic, bo w tym co mam to ciezko cos zobaczyc,hehehehe
Mam to samo... Powiem Wam, że depilować mi się nawet trochę odechciało, bo brzuch mi i tak wszystko zasłania i mnie to wizualnie nie razi w oczy :D :D

Dzisiaj miałam krzywą cukrową. Czekam na wyniki. Czuję się na razie mega słabo, nie wiem czy to normalne, też tak miałyście?

Mój mały tańcował po glukozie jak szalony. Zauważyłam, że jak jestem w gronie znajomych czy rodziny, gdzie jest dużo różnych głosów, muzyka jest dużo spokojniejszy. Mimo, że mamusia odpoczywa i jest najedzona. Ciekawe z czego to wynika - albo jest nieśmiały, albo podłuchuje rozmów ;)

reklama
Mam to samo... Powiem Wam, że depilować mi się nawet trochę odechciało, bo brzuch mi i tak wszystko zasłania i mnie to wizualnie nie razi w oczy :D :D

Dzisiaj miałam krzywą cukrową. Czekam na wyniki. Czuję się na razie mega słabo, nie wiem czy to normalne, też tak miałyście?

Mój mały tańcował po glukozie jak szalony. Zauważyłam, że jak jestem w gronie znajomych czy rodziny, gdzie jest dużo różnych głosów, muzyka jest dużo spokojniejszy. Mimo, że mamusia odpoczywa i jest najedzona. Ciekawe z czego to wynika - albo jest nieśmiały, albo podłuchuje rozmów ;)
Moje to jak tylko siądę na tyłku czy położę się na chwile to zaczynaja kopać. Już konkretnie potrafią szaleć a jak zaczną obie naraz to aż je proszę żeby trochę matkę oszczędziły. Ja na krzywa w przyszłym tyg ale robiłam raz w celach diagnostycznych i nie wspominam jakoś bardzo źle. Zjedz coś popij i mam nadzieje ze pomoże !

Do góry