reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

A mi smutno bo mój pojechał na wieczor kawalerski do Lwowa i to w takim towarzystwie ze masakra. A ze ma slabą glowe martwie sie jak cholera. Nie moglam spać a potem o 3 w nocy mdlosci i wymioty a od miesiaca mi sie nie zdarzalo. Gadalam z nim rano to mowi ze 4 z 9 nie wpuscili do klubu bo w takim stanie. Wiec sie domyslcie. Tylko jeszcze jeden z nich żonaty wszyscy bezdzietni. Ehh ostatni raz go puszczam na takie coś. Jeszcze ta Ukraina...
Odegralabym sie za te moje nerwy ale w tym stanie nie ma nawet jak. Focha moge strzelić ale co mi to da. Po tylu latach juz na niego niedziala bo wie ze mi szybko przechdzi. A nie umiem nawet jednego dnia sie nie odzywac.
Współczuję.
Ile lat jesteście razem?
Mój już mnie dobrze zna i wie, że mi szybko przechodzi i nie umiem milczeć.
Nie stresuj się.
Miejmy nadzieję, że Twój niedługo wróci

reklama
Razem 10 lat we wrzesniu minie ale po slubie dopiero 2.
Wroci jutro.
Ostatni raz. Niechcialam byc wredna zona co wszystkiego zabrania ale teraz zaluje.

Będzie dobrze [emoji6] wróci lekko skacowany i w moze przepraszającym nastroju to ci to wynagrodzi [emoji16]
I nie patrz nigdy na innych tylko na to co ty czujesz i czego ty oczekujesz... przecież to twój związek a nie innych ludzi [emoji5]

Dita kiedyś pisałam, że jeżeli łożysko jest na tylnej ścianie to wtedy są bóle krzyżowe. Już teraz mogę potwierdzić że to nie jest wyznacznik. Znalazłam opis usg z Antosiem.miałam łożysko na przedniej ścianie i do tego bóle krzyżowe.Z Zuzią również krzyżowe, ale nie wiem gdzie było łożysko.
Teraz mam na tylnej.

Hej mamusie [emoji4]
Ja od wczoraj już w domu[emoji1] miałam mierzony cukier przez cały dzień i wszystko w normie, tylko raz po śniadaniu było wyżej, ale średnia dobowa ok i jeszcze miałam badanie na hemoglobine glikowana i też ok. Mam skierowanie do diabetologa i to kontrolować.

Jeżeli chodzi o ból spojenia które dokuczalo mi najbardziej po nocy to mi pomaga spanie z małą poduszka między kolanami[emoji848] tak żeby się nie stykaly jak śpię na boku[emoji6] Jak chodzę to też muszę stawiać mniejsze kroki i nie za szybko to jest oki[emoji4]

Hej mamusie [emoji4]
Ja od wczoraj już w domu[emoji1] miałam mierzony cukier przez cały dzień i wszystko w normie, tylko raz po śniadaniu było wyżej, ale średnia dobowa ok i jeszcze miałam badanie na hemoglobine glikowana i też ok. Mam skierowanie do diabetologa i to kontrolować.

Jeżeli chodzi o ból spojenia które dokuczalo mi najbardziej po nocy to mi pomaga spanie z małą poduszka między kolanami[emoji848] tak żeby się nie stykaly jak śpię na boku[emoji6] Jak chodzę to też muszę stawiać mniejsze kroki i nie za szybko to jest oki[emoji4]
Dobrze, że już jesteś w domu to najważniejsze.

Dziewczyny, dziś byłam na wizycie, szyjka wydłużyła się o 0,5cm, mogę chodzić, siedzieć, tylko muszę nadal prowadzić oszczędny tryb życia:-) :) a dzidzia ma już 900 g! Kiedy ona tak utyła?:szok:
Super, niech zdrowo rośnie.
Prawidłowo przybywa.
Na pewno już ze 30-35 cm ma.
W końcu za kilka tygodni już ją powitasz po tej stronie brzuszka.

reklama
4897FD0E-D618-4BBC-8398-C3B375997005.jpeg

Taka sytuacja u nas dzisiaj po dotarciu na miejsce - dobrze, że mamy basen i morze pod nosem ;)

Załączniki

• 4897FD0E-D618-4BBC-8398-C3B375997005.jpeg
    4897FD0E-D618-4BBC-8398-C3B375997005.jpeg
    69,8 KB · Wyświetleń: 396
Do góry