reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Wzieli mocz na posiew i w pochwie wyniki jaka bakteria .a z cukrem to niewiadomo czy jeszcze raz kaza mi robic krzywa cukrowa ?
Ale tak mnoe boli kosc lonowa jak chodze ze masakra moze to spojenie lonowe niewiem bo w poprzednich ciazach nic takiego niemialam

Ponoć niewielkie stężenie nie świadczy o cukrzycy ciążowej, tylko już większe. Dużo tego cukru ci wyszło? A jak wyniki z krzywej?

Witam wszystkie mamusie. Dzisiejszą noc zaliczam do udanych. Spałam ciągiem do 2, wzięłam paracetamol i wstałam ok 9.
Ból niestety nadal jest, ale już inny. Jak się nie ruszam to nic nie boli. Wcześniej bolało cały czas. Nogi już w ogóle lepiej, ale tułów daje porządnie czadu. No nic mam n.adzieję, że z dnia na dzień wszystko minie.
Mąż rozłożył wczoraj łóżeczko turystyczne, aż poczułam klimat [emoji4]
Kochana poleż trochę, odpocznij.
Widzisz dziś jest lepiej, jak się pooszczędzasz to może całkiem minie.

Dziewczyny ktoś dziś wizytuje?
Jak samopoczucie?
U mnie 19 stopni, jest czym oddychać.
Mój po wczorajszym głupim wyskoku chodzi i przeprasza.
Mówię mu w dupe mnie pocałuj. To tak zrobił.
Potem do brzucha gada przepraszam Mati powiedz Mamie coś.
A ten mu jak nie kopnie i z 5 razy z rzędu w ryja dostał [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Dziewczyny ktoś dziś wizytuje?
Jak samopoczucie?
U mnie 19 stopni, jest czym oddychać.
Mój po wczorajszym głupim wyskoku chodzi i przeprasza.
Mówię mu w dupe mnie pocałuj. To tak zrobił.
Potem do brzucha gada przepraszam Mati powiedz Mamie coś.
A ten mu jak nie kopnie i z 5 razy z rzędu w ryja dostał [emoji23][emoji23][emoji23]
A mi smutno bo mój pojechał na wieczor kawalerski do Lwowa i to w takim towarzystwie ze masakra. A ze ma slabą glowe martwie sie jak cholera. Nie moglam spać a potem o 3 w nocy mdlosci i wymioty a od miesiaca mi sie nie zdarzalo. Gadalam z nim rano to mowi ze 4 z 9 nie wpuscili do klubu bo w takim stanie. Wiec sie domyslcie. Tylko jeszcze jeden z nich żonaty wszyscy bezdzietni. Ehh ostatni raz go puszczam na takie coś. Jeszcze ta Ukraina...
Odegralabym sie za te moje nerwy ale w tym stanie nie ma nawet jak. Focha moge strzelić ale co mi to da. Po tylu latach juz na niego niedziala bo wie ze mi szybko przechdzi. A nie umiem nawet jednego dnia sie nie odzywac.

Do góry