Dziewczyny, obiektywnie, ten wzór może tez być dla chłopców? czy baradziej dla dziewczynek? Bo ja kocham koty...
![]()
![]()
Jedno i drugie! Nawet chyba bardziej chłop.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, obiektywnie, ten wzór może tez być dla chłopców? czy baradziej dla dziewczynek? Bo ja kocham koty...
![]()
![]()
Niestety wagi nie podaja. Polozna zaznacza na siatce centylowej wymiar brzucha i na tej podstawie okresla wage dziecka. Wiec to takie wrozenie z fusow wgl mnie. Z tego co mnie sie wydaje to wyglada to na 1400 g. Takze gigant![]()
Zobacz załącznik 886458
Z samego brzuszka to nie ma co patrzeć [emoji58][emoji85] mój jak wazy to sprawdza główkę, brzuszek, udko i chyba cos jeszcze? I z tego średnia [emoji5] bo tak brzuszek moze być dwa tygodnie do przodu, nóżka tydzień do tylu i główka w terminie Haha i wtedy liczą srednio [emoji106]także nie patrz na tą wagę, palcem po wodzie pisane [emoji57]a który w ogole masz tydzień? Dokładnie?
Mój ma np z reguły większy brzuszek.Z samego brzuszka to nie ma co patrzeć [emoji58][emoji85] mój jak wazy to sprawdza główkę, brzuszek, udko i chyba cos jeszcze? I z tego średnia [emoji5] bo tak brzuszek moze być dwa tygodnie do przodu, nóżka tydzień do tylu i główka w terminie Haha i wtedy liczą srednio [emoji106]także nie patrz na tą wagę, palcem po wodzie pisane [emoji57]a który w ogole masz tydzień? Dokładnie?
Kochana, ale to nie wymiar brzuszka dziecka, tylko mojego, wiec juz w ogole waga abstrakcyjna. Ale powiem Wam, ze w paluszkach to maja sprawnosc i wymacala bardzo ladnie glowke, takze jk przylozyla aparat do zbadania serduszka odrazu trafila w punkt. Polozna nie robi usg. Teraz jesli nie bedzie zadnych wskazan, to usg zrobia mi przed samym porodem![]()
Dzis 27+7, wiec 28 tc zaczynamy.
Mój ma np z reguły większy brzuszek.
Jak patrzyłam to np główka w normie wg terminu om, kość udowa o 3 dni młodsza, kość ramienia też a brzuch o tydzień do przodu
Ważne, że wszystko ok
Z mojego brzucha to mojemu by waga z 10 kg wyszla [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Z twojego brzucha???? [emoji87][emoji86] Boże, to mój miałby 2kg!!!![emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja skończyłam 27tydzien, czyli trwa 28[emoji5]dziś 27+0[emoji57]
Z mojego brzucha to mojemu by waga z 10 kg wyszla [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]