piorunem
Fanka BB :)
Hehehe czy ja wiem???? To termofor z pestek wiśni...także do użytku sporadycznego
Aaa ja myślałam, ze to poduszka ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe czy ja wiem???? To termofor z pestek wiśni...także do użytku sporadycznego
Ooo musze porownac czy duzo wiekszy od mojego, bo akurat na to nawet nie zwrocilam uwagi :/Mąż ma i jest zadowolony, aparat bardzo spoko, minus za gabaryty bo dosyć spory[emoji848]
Jak dla mnie jest spoko. Powiem Ci ze mialam jeden tel gdzie bateria miala ponad 4000 pojemności i tam nawet przy intensywnym uzytkowaniu trzymal 2 dni albo lepiej, ale znowu sie scinal i w ogole, byl do bani i szybko sie go pozbylam. Tu przy intensywnym uzytku raz dziennie ładuje. W domu mam na wifi neta to mniej ciagnie niz np gdy korzystam z lte poza domem.Kusi mnie wlasnie cena tego telefonu, a teraz mam huawei p8 lite juz ze 2.5 roku i tez bylam zadowolona dlatego przy tej marce chce zostac jedyne co mnie wkurza w tym tel to wlasnie bateria bo przy moim uzytkowaniu musze ladowac w poludnie i na noc tez :/
Ja mam teraz P10 lite i daje rade, wcześniej też właśnie p8 lite i ani razu na gwarancję nie zanosilam[emoji1] z tą baterią to ciężko jeżeli korzystasz z neta i chyba tu marka nie ma znaczenia[emoji17]Kusi mnie wlasnie cena tego telefonu, a teraz mam huawei p8 lite juz ze 2.5 roku i tez bylam zadowolona dlatego przy tej marce chce zostac jedyne co mnie wkurza w tym tel to wlasnie bateria bo przy moim uzytkowaniu musze ladowac w poludnie i na noc tez :/
I chyba Naan pisała, że jest szara, także superAaa ja myślałam, ze to poduszka ;p
Ja mam teraz P10 lite i daje rade, wcześniej też właśnie p8 lite i ani razu na gwarancję nie zanosilam[emoji1] z tą baterią to ciężko jeżeli korzystasz z neta i chyba tu marka nie ma znaczenia[emoji17]
Dita fajne te koty. Uniwersalne i dla chłopca i dla dziewczynki.Dziewczyny, obiektywnie, ten wzór może tez być dla chłopców? czy baradziej dla dziewczynek? Bo ja kocham koty...
Dita fajne te koty. Uniwersalne i dla chłopca i dla dziewczynki.
Błagam niech mnie ktoś oświeci: co to jest to okrągłe pierwsze?
Wczoraj mąż mnie pytał w sklepie a ja nie wiem [emoji85][emoji86][emoji87]
Nie śmiejcie się za głośno, ale ładne wzory były, a ja nie wiem co i do czego?