reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Kusi mnie wlasnie cena tego telefonu, a teraz mam huawei p8 lite juz ze 2.5 roku i tez bylam zadowolona dlatego przy tej marce chce zostac ;) jedyne co mnie wkurza w tym tel to wlasnie bateria bo przy moim uzytkowaniu musze ladowac w poludnie i na noc tez :/
Jak dla mnie jest spoko. Powiem Ci ze mialam jeden tel gdzie bateria miala ponad 4000 pojemności i tam nawet przy intensywnym uzytkowaniu trzymal 2 dni albo lepiej, ale znowu sie scinal i w ogole, byl do bani i szybko sie go pozbylam. Tu przy intensywnym uzytku raz dziennie ładuje. W domu mam na wifi neta to mniej ciagnie niz np gdy korzystam z lte poza domem.
I faktycznie jest dosc spory, ja przesiadajac sie z S5 musialam sie przywyczaic kilka dni do rozmiarow.

Kusi mnie wlasnie cena tego telefonu, a teraz mam huawei p8 lite juz ze 2.5 roku i tez bylam zadowolona dlatego przy tej marce chce zostac ;) jedyne co mnie wkurza w tym tel to wlasnie bateria bo przy moim uzytkowaniu musze ladowac w poludnie i na noc tez :/
Ja mam teraz P10 lite i daje rade, wcześniej też właśnie p8 lite i ani razu na gwarancję nie zanosilam[emoji1] z tą baterią to ciężko jeżeli korzystasz z neta i chyba tu marka nie ma znaczenia[emoji17]

Ja mam teraz P10 lite i daje rade, wcześniej też właśnie p8 lite i ani razu na gwarancję nie zanosilam[emoji1] z tą baterią to ciężko jeżeli korzystasz z neta i chyba tu marka nie ma znaczenia[emoji17]

Teraz baterie to niestety chyba w każdym nie wytrzymują za długo... mam samsunga s8 i jak dużo korzystam to co noc ładuję, jak mniej to raz na dwa dni. Miałam Sony z3 compact przez jakieś 3,5 roku i tam bateria wytrzymywała mi co prawda 3 dni przy intensywnym użytkowaniu do tygodnia przy mniej intensywnym, ale wytrzymałość tego telefonu... lepiej nie komentować ;p mój był chyba 4 lub 5 razy naprawiany, a mój Mąż miał identyczny 8 też kilka razy lądował na gwarancji w naprawie ;p

Miałam huawei jakiś, nie pamiętam jaki i byłam zadowolona ;) po jakiś 3 latach wybrzuszyła mu się bateria, ale po za tym nic mu niedolegało przez cały czas użytkowania.

Dziewczyny, zapraszam na forum prywatne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, obiektywnie, ten wzór może tez być dla chłopców? czy baradziej dla dziewczynek? Bo ja kocham koty...
8b12cc4b4e6ca7230c631cd7e1f1

e1d13f1a45cab1e9af018aa43e16
Dita fajne te koty. Uniwersalne i dla chłopca i dla dziewczynki.

Błagam niech mnie ktoś oświeci: co to jest to okrągłe pierwsze?
Wczoraj mąż mnie pytał w sklepie a ja nie wiem [emoji85][emoji86][emoji87]
Nie śmiejcie się za głośno, ale ładne wzory były, a ja nie wiem co i do czego?

reklama
Dita fajne te koty. Uniwersalne i dla chłopca i dla dziewczynki.

Błagam niech mnie ktoś oświeci: co to jest to okrągłe pierwsze?
Wczoraj mąż mnie pytał w sklepie a ja nie wiem [emoji85][emoji86][emoji87]
Nie śmiejcie się za głośno, ale ładne wzory były, a ja nie wiem co i do czego?

to co wstawiłam? Termofor z pestek wiśni :) na kolkę czy wzdęcia u niemowląt, choć niby tez dobre dla kobiet karmiących na piersi :-D

Do góry