reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Kusi mnie wlasnie cena tego telefonu, a teraz mam huawei p8 lite juz ze 2.5 roku i tez bylam zadowolona dlatego przy tej marce chce zostac ;) jedyne co mnie wkurza w tym tel to wlasnie bateria bo przy moim uzytkowaniu musze ladowac w poludnie i na noc tez :/
Jak dla mnie jest spoko. Powiem Ci ze mialam jeden tel gdzie bateria miala ponad 4000 pojemności i tam nawet przy intensywnym uzytkowaniu trzymal 2 dni albo lepiej, ale znowu sie scinal i w ogole, byl do bani i szybko sie go pozbylam. Tu przy intensywnym uzytku raz dziennie ładuje. W domu mam na wifi neta to mniej ciagnie niz np gdy korzystam z lte poza domem.
I faktycznie jest dosc spory, ja przesiadajac sie z S5 musialam sie przywyczaic kilka dni do rozmiarow.

Kusi mnie wlasnie cena tego telefonu, a teraz mam huawei p8 lite juz ze 2.5 roku i tez bylam zadowolona dlatego przy tej marce chce zostac ;) jedyne co mnie wkurza w tym tel to wlasnie bateria bo przy moim uzytkowaniu musze ladowac w poludnie i na noc tez :/
Ja mam teraz P10 lite i daje rade, wcześniej też właśnie p8 lite i ani razu na gwarancję nie zanosilam[emoji1] z tą baterią to ciężko jeżeli korzystasz z neta i chyba tu marka nie ma znaczenia[emoji17]

Ja mam teraz P10 lite i daje rade, wcześniej też właśnie p8 lite i ani razu na gwarancję nie zanosilam[emoji1] z tą baterią to ciężko jeżeli korzystasz z neta i chyba tu marka nie ma znaczenia[emoji17]

Teraz baterie to niestety chyba w każdym nie wytrzymują za długo... mam samsunga s8 i jak dużo korzystam to co noc ładuję, jak mniej to raz na dwa dni. Miałam Sony z3 compact przez jakieś 3,5 roku i tam bateria wytrzymywała mi co prawda 3 dni przy intensywnym użytkowaniu do tygodnia przy mniej intensywnym, ale wytrzymałość tego telefonu... lepiej nie komentować ;p mój był chyba 4 lub 5 razy naprawiany, a mój Mąż miał identyczny 8 też kilka razy lądował na gwarancji w naprawie ;p

Miałam huawei jakiś, nie pamiętam jaki i byłam zadowolona ;) po jakiś 3 latach wybrzuszyła mu się bateria, ale po za tym nic mu niedolegało przez cały czas użytkowania.

Dziewczyny, zapraszam na forum prywatne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, obiektywnie, ten wzór może tez być dla chłopców? czy baradziej dla dziewczynek? Bo ja kocham koty...
8b12cc4b4e6ca7230c631cd7e1f1

e1d13f1a45cab1e9af018aa43e16
Dita fajne te koty. Uniwersalne i dla chłopca i dla dziewczynki.

Błagam niech mnie ktoś oświeci: co to jest to okrągłe pierwsze?
Wczoraj mąż mnie pytał w sklepie a ja nie wiem [emoji85][emoji86][emoji87]
Nie śmiejcie się za głośno, ale ładne wzory były, a ja nie wiem co i do czego?

reklama
Dita fajne te koty. Uniwersalne i dla chłopca i dla dziewczynki.

Błagam niech mnie ktoś oświeci: co to jest to okrągłe pierwsze?
Wczoraj mąż mnie pytał w sklepie a ja nie wiem [emoji85][emoji86][emoji87]
Nie śmiejcie się za głośno, ale ładne wzory były, a ja nie wiem co i do czego?

to co wstawiłam? Termofor z pestek wiśni :) na kolkę czy wzdęcia u niemowląt, choć niby tez dobre dla kobiet karmiących na piersi :-D

Do góry