reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny, obiektywnie, ten wzór może tez być dla chłopców? czy baradziej dla dziewczynek? Bo ja kocham koty...
8b12cc4b4e6ca7230c631cd7e1f1

e1d13f1a45cab1e9af018aa43e16
Moim zdaniem jak najbardziej może być[emoji4] kolory są neutralne A kotki czy pieski dla dziecka też są super [emoji4] co innego flamimgi czy jednorożce których teraz pełno one raczej zarezerwowane dla dziewczynek [emoji16]

reklama
Dziewczyny, obiektywnie, ten wzór może tez być dla chłopców? czy baradziej dla dziewczynek? Bo ja kocham koty...
8b12cc4b4e6ca7230c631cd7e1f1

e1d13f1a45cab1e9af018aa43e16
Śliczne :) i jak dla mnie neutralne :)
Kupował ktoś kiedyś body w carrefour'ze? :eek: Mama mi właśnie dzwoniła, że są w ofercie, ale mi się ten sklep z ubraniowym szajsem kojarzy... Choć nigdy niczego tam nawet nie dotknęłam.

I jak sie sprawdza? Bateria dlugo trzyma? Zdjecia ladne? Nie zacina sie?
Nie zacina się, jeszczd ani razu mi sie nie zdarzylo, sporo miejsca w pamięci, bateria zalezy jal tel uzytkowany. Ja go teraz czesto molestuje, ogladam yt itd to dzień, a tak to 2 spokojnie :) co do fotek, to przy dobrym oświetleniu sa ladne. Fotki ubranek ktore tu wrzucalam np. byly nim robione. Gorzej wychodzą z lampa. Przesiadlam sie z Samsunga s5 i zdjecia sa gorsze niz tam, ale nie oszukujmy sie, s5 czy wyzej maja wypasione aparaty. Ogólnie jestem zadowolona :) w tym przedziale cenowym nic więcej mi nie trzeba.

Nie wiem czy za jakiegoś bodziaka zapłaciłam więcej niż 10 zł, bo wszystko właśnie kupiłam na wyprzedażach ;p co do zestawu od mamyginekolog to też nie uważam, że w przeliczeniu to jakieś drogie rzeczy - 139 zł za rożek, otulacz, body, pajac, czapkę i 2 pieluchy to dla mnie tak chyba ok. No może za zestaw na przebranie zapłaciłam 48 zł za body i pajaca i to chyba najdroższe rzeczy jakie kupiłam :p
Co to kappahl to mam sporo rzeczy od nich i moi kuzyni też używali i większość jakościowo jest naprawdę dobra, a też czasem da się kupić w normalnych, przystępnych cenach i z reguły tak właśnie kupuję - naprawdę coś mega musi mi się spodobać, żebym kupiła w regularnej cenie, jeśli uważam, że jest drogie ;p
O tak dla przykładu - ogrodniczki ze zdjęcia z H&M jedne za 20 zł, drugie 10 zł - nie uważam, żeby to były drogie rzeczy ;) albo te 3 koszulki właśnie z kappahl - zapłaciłam za 3 dokładnie 30zł, czyli po 10...Zobacz załącznik 886374Zobacz załącznik 886375

Och, takie letnie rzeczy to ja z coccodrillo potrafię kupić po 10,12,15, czasami aż 20zł, gdzie w cenie regularnej bodziaki są po 40zł włąśnie, albo i po 50zł :) Nigdy bym nie kupiła, ale wiem, że kupują :) No i dobrze! każdy kupuje w cenach jak uważa! ;)
Letnie rzeczy ogólnie są tańsze, także spoko... I ja też kupuję na wyprzedażach, jestem królową internetowych wyprzedaży i okazji :laugh2:
Ale tak jak @Sasanka14 pisze...czasami wiadomo, że dziecko zaraz starga...To zamiast wypasionych spodni, nawet po wyprz, kupuję jakieś zwykłe, bo i tak na chwilę..starga koło domu, dziury zrobi, kolana wypcha :o:p To co mi po super jakości spodni?? hahaa
A co do mamyginekolog - różek okoł8 27zł na necie (rożek tak do 3m-cy max), otulacz taki zwykły bawełniany max! 20zł, body - za 7pack z georga 61zł, czyli wychodzi 8,71za sztukę, pajac z georga tak około 17-18zł (cenę nawet zawyżyłam), czapka - 10zł max, 2pieluchy tetra???? - to 4zł max = wyszło około 87zł. Różnica = 52zl :)
Niby niedużo :dry:

reklama
Do góry