reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Hej[emoji1] ja już leżakuje, miejscówka przy oknie to jest ok, na oddziale komplet to mam nadzieję że długo mnie nie będą trzymac[emoji4]
Dziewczyny, obiektywnie, ten wzór może tez być dla chłopców? czy baradziej dla dziewczynek? Bo ja kocham koty...
8b12cc4b4e6ca7230c631cd7e1f1

e1d13f1a45cab1e9af018aa43e16
Miałam ten sam dylemat z tymi kotkami i żółtym minky jak szukałam rożka, chyba taki typowy model unisex [emoji848]
Tez lubie wyprzedaze ;) np teraz malej z hm zamowilam juz na przyszły sezon chyba 4 koszulki z krotkim rekawem, 2 sukienki, 3 pary getrow 3/4 i skarpety 7 par i zaplacilam stowke :)
Ja tak samo czyham na wyprzedaże i zdecydowanie wolę większe sieciowki. Na większości ciuszków pisze 100% bawełna a jednak jest różnica [emoji53] W pepco średnio materiał odpowiada i dziwna rozmiarów maja, a w smyku jest troszkę lepiej jakosciowo o na wyprzedażach wychodzi taniej niż w pepco.

A w ogóle wczoraj jeszcze byłam oglądać wózki i stwierdzam że im droższe to mniejsze, najsłabiej z miejscem wypada Quinny, Mutsy gondola malutka za to spacerówka w miarę i długo tak można... Myślałam wcześniej o maxi Cosi nova ale stelaż jakoś do mnie nie przemawia. Aczkolwiek jak kupować to tylko po obejrzeniu na żywo. Ja zostaje przy espiro, średnia półka, średnia cena[emoji16]

Jaka powinna być glukoza godzinę po posiłku?

Hej[emoji1] ja już leżakuje, miejscówka przy oknie to jest ok, na oddziale komplet to mam nadzieję że długo mnie nie będą trzymac[emoji4]Miałam ten sam dylemat z tymi kotkami i żółtym minky jak szukałam rożka, chyba taki typowy model unisex [emoji848]Ja tak samo czyham na wyprzedaże i zdecydowanie wolę większe sieciowki. Na większości ciuszków pisze 100% bawełna a jednak jest różnica [emoji53] W pepco średnio materiał odpowiada i dziwna rozmiarów maja, a w smyku jest troszkę lepiej jakosciowo o na wyprzedażach wychodzi taniej niż w pepco.

A w ogóle wczoraj jeszcze byłam oglądać wózki i stwierdzam że im droższe to mniejsze, najsłabiej z miejscem wypada Quinny, Mutsy gondola malutka za to spacerówka w miarę i długo tak można... Myślałam wcześniej o maxi Cosi nova ale stelaż jakoś do mnie nie przemawia. Aczkolwiek jak kupować to tylko po obejrzeniu na żywo. Ja zostaje przy espiro, średnia półka, średnia cena[emoji16]

Co do wypderzaży, to ja tylko przez neta :) I tam naprawdę szaleństwo cenowe :o:D A co smyka mam mieszane uczucia...Szczególnie spodnie dla chłopców... Szybko się mechacą i po praniu często wyglądają jak wyjęte z buzi psa...Ale ja u nich nie kupie spodni dla Jaśka drożej niz 20zł za sztukę. I tyle :)
najbardziej lubię 5.10.15 i h@m :) Next to cenowe perełki jak mi się uda to na all, ale z reguły same koszulki...Piękne kolory i wzory :tak:
Zara dla chudziutkich i drobnych :) A c&m muszę młodemu rozmiar większy zawsze..
No i coccodrillo :) Normalne ceny z kosmosu :) Ale na wyprzedażach można coś upolować, a za kombinezon i kurtkę mogę dać więcej - nie do zdarcia! mam kurtkę po Jaśku co rosła razem z nim i jak ją wyciągnęłam to jak nowa wygląda :) Więc opłacało się ją kupić,,,choć po promocyjnej cenie, więc i tak się udało :)
I jeszcze endo.pl, tam fajne wzory i bawełna, ale też tylko wyprzedaż. Ale taka porządna, a nie żeby niby wyprzedaż, a ceny od m-ca wiszą :laugh2:

Co do wózków to też to zauważyłam...Te bardzo drogie z reguły mają małe spacerówki, albo płytkie, albo krótkie - ale to są miejskie wózki, to takie mają być. Chyba... ;) A patrzyłaś na maxi cosa Adorra? też myślę o espirro..albo adorra właśnie. Ale muszę na żywo zobaczyć :D

Hej[emoji1] ja już leżakuje, miejscówka przy oknie to jest ok, na oddziale komplet to mam nadzieję że długo mnie nie będą trzymac[emoji4]Miałam ten sam dylemat z tymi kotkami i żółtym minky jak szukałam rożka, chyba taki typowy model unisex [emoji848]Ja tak samo czyham na wyprzedaże i zdecydowanie wolę większe sieciowki. Na większości ciuszków pisze 100% bawełna a jednak jest różnica [emoji53] W pepco średnio materiał odpowiada i dziwna rozmiarów maja, a w smyku jest troszkę lepiej jakosciowo o na wyprzedażach wychodzi taniej niż w pepco.

Poniżej 140

Moja córka też ostatnio często się budzi w nocy... Generalnie znów mamy kłopot z rozstaniami w przedszkolu :(
Obiecałam sobie że we wrześniu pojedziemy na jakieś wakacje, spędzę z nią więcej czasu. Niestety pracownik którego miałam.mieć od września ma u obecnego pracodawcy trzy msc wypowiedzenie więc znów nie wiem co robić :(

Co do ubranek to jest też kwestia tego że dzieci w pewnym wieku niszczę bardziej w innym mniej. Ja też pepco nie lubię natomiast tego lata moja córka planu wszystko w takim tempie że wiele bluzeczek jest na jeden raz także te z pepco w tym roku dają radę. Ale sporo też reserved itp z wyprzedaży.

Dziewczyny które miały rozchodzace spojenie łonowe... Jak to boli? Z córka nie miała a teraz obawiam się że coś się kroi. Boli tak jakby... Hm... Jakbym się uderzyła o rame rowera? Jak chodzę, wstaje z łóżka.... Nie jest to bardzo bolesne ale boję się że źle zwiastuje...
Z tym spojeniem też miałam jakimiś czas temu, właśnie takie uczucie jak po nie wygodnym siodełku rowerowym, najgorzej było z rana ale po jakimś czasie przeszło, teraz czasami mnie tam coś zakuje.

Co do wypderzaży, to ja tylko przez neta :) I tam naprawdę szaleństwo cenowe :o:D A co smyka mam mieszane uczucia...Szczególnie spodnie dla chłopców... Szybko się mechacą i po praniu często wyglądają jak wyjęte z buzi psa...Ale ja u nich nie kupie spodni dla Jaśka drożej niz 20zł za sztukę. I tyle :)
najbardziej lubię 5.10.15 i h@m :) Next to cenowe perełki jak mi się uda to na all, ale z reguły same koszulki...Piękne kolory i wzory :tak:
Zara dla chudziutkich i drobnych :) A c&m muszę młodemu rozmiar większy zawsze..
No i coccodrillo :) Normalne ceny z kosmosu :) Ale na wyprzedażach można coś upolować, a za kombinezon i kurtkę mogę dać więcej - nie do zdarcia! mam kurtkę po Jaśku co rosła razem z nim i jak ją wyciągnęłam to jak nowa wygląda :) Więc opłacało się ją kupić,,,choć po promocyjnej cenie, więc i tak się udało :)
I jeszcze endo.pl, tam fajne wzory i bawełna, ale też tylko wyprzedaż. Ale taka porządna, a nie żeby niby wyprzedaż, a ceny od m-ca wiszą :laugh2:

Co do wózków to też to zauważyłam...Te bardzo drogie z reguły mają małe spacerówki, albo płytkie, albo krótkie - ale to są miejskie wózki, to takie mają być. Chyba... ;) A patrzyłaś na maxi cosa Adorra? też myślę o espirro..albo adorra właśnie. Ale muszę na żywo zobaczyć :D
Przy adorze stelaż mi tak średnio się podoba, przy espiro gondola mogłaby być bardziej zgrabna ale za to ma duzo akcesoriów i to do mnie przemawia [emoji1] no dobra dla starszego chłopca to tak rzeczywiście w smyku średni wybór. Dla Wojtka dużo kupuje w lidlu, w Reserved na wyprzedazy, bo cenny przystępne i nie żal nawet jak coś zniszczy. W Zarze maja ładne rzeczy ale średnio praktyczne i na pewno cena nie równa się jakość [emoji848]

reklama
Nie zacina się, jeszczd ani razu mi sie nie zdarzylo, sporo miejsca w pamięci, bateria zalezy jal tel uzytkowany. Ja go teraz czesto molestuje, ogladam yt itd to dzień, a tak to 2 spokojnie :) co do fotek, to przy dobrym oświetleniu sa ladne. Fotki ubranek ktore tu wrzucalam np. byly nim robione. Gorzej wychodzą z lampa. Przesiadlam sie z Samsunga s5 i zdjecia sa gorsze niz tam, ale nie oszukujmy sie, s5 czy wyzej maja wypasione aparaty. Ogólnie jestem zadowolona :) w tym przedziale cenowym nic więcej mi nie trzeba.
Kusi mnie wlasnie cena tego telefonu, a teraz mam huawei p8 lite juz ze 2.5 roku i tez bylam zadowolona dlatego przy tej marce chce zostac ;) jedyne co mnie wkurza w tym tel to wlasnie bateria bo przy moim uzytkowaniu musze ladowac w poludnie i na noc tez :/

Do góry