Ja tam akurat z pepco nie lubię rzeczy - kilka razy coś kupiłam i były beznadziejne. Mogłabym tam kupić i po prostu ne prać tylko wyrzucać, ale jednak wolę kupić bardziej wytrzymałe rzeczy ... i z lepszych materiałów a naprawdę pokupiłam dobre jakościowo rzeczy za nie duże pieniądze na wyprzedażach
Zgadzam się częściowo... Jako prezent komuś bodziaka z pepco bym nie kupiła, ale juz bodziak 56 albo 62 do schodzenia "hednorazowego" dla synka, czemu nie? Pewnie jak się planuje drugie albo trzecie dziecko to te rozmiary 56-62 też można trzymać, ja tak zrobiłam... I miałam fajne bodziaki z Georga czy Primarku, fajna bawełenka. Co nie powstrzymuje mnie, żeby pare sztuk nowych kupić młodszemu, żeby nie wszystkie miał znoszone..no i na odwiedziny czy małe wyjścia... Natomiast kupić body za 40zł jedno na kilka razy, żeby to ubrać - to jak @majacyr pisze...jak każdy uważa Myślę, też skromnie.. że reklama dźwignią handlu. Moje bodziaki z goerga, świetna bawełna, po praniu mięciutkie, nawet po Jaśku kolorów nie straciły - a cenowo i tak taniej niż zestaw od mamyginekolog....Oczywiście można tez dać za bodziaka nawet 90zł z super extra premium bawełny, bodziaki uszyte ręcznie przez najlepsze krawcowe No i możesz powiedzieć, że masz zestaw od niej, to też się liczy Poza tym te małe rozmiary są na króciutko bardzo, więc ta wytrzymałość nie jest tak bardzo potrzebna na m-c czy dwa Co innego jak już śmiga 3 albo 4m-ce, czy później pół roku
Druga sprawa to tez finansów...Uważam, że jak ktoś ma duży zasób finansowy na wyprawkę to pewnie, niech kupuje co chce, ale to nie znaczy, ze ten co kupi na wyprzedażach czy może mniej markowe rzeczy- one wcale muszą być gorsze...
Akurat z pepco nie mam nic, ale wiem, że wiele osób tam kupuje
A np.ktoś kiedyś chwalił kaphal... Dla mnie porażka...Same szmatki za ceny z kosmosu Och, ogólnie mi chodziło, że nie zawsze cena= jakość. Tak jak mówię, przetestowałam różne firmy dziecięce, żyję na wyprzedażach, ale tylko tych firm co sprawdziłam.
Ja kupię butelkę z tommee tippee na próbę, a laktator chyba spectra 9 w końcu... chciałam lovi expert, ale po przeczytaniu opini chyba zdecyduję się na ten.
Też myślałam o spectra laktatorze, czytałam dobre opinie....
Edytka ja też spaceruje do synka nie chce spać u siebie, zasypia i i po 2-3 godzinach budzi się i przychodzi do nas więc idę z nim do jego pokoju, zasypia i za jakiś czas znowu się budzi.
Mój na szczęście na razie ogranicza się do wołania... Chyba, że jest weekend i woła około siódmej rano...Wtedy wiem, że może być już koniec snu Więc wołam go szybko do nas i jest szansa, że z rodzicami pośpi do 8...ale z tym to już rożnie