U mojego najdluzej siedza starsze kobiety [emoji85] Ciezarne to myk, myk szybciutko
Ja jak do niego chodzę już tyle lat, to rzadko widziałam starsze kobiety
Z reguły ciężarne albo młode, w sensie w moim wieku, i młodsze i starsze, ale wciąż młode
Gratulacje, Dita![emoji7] mi do porodu zostało 12 tygodni także... wszystkie powoli zbliżamy się do tego wielkiego wydarzenia! Czas leci szybciutko, dopiero co się cieszyłyśmy, że nam się udało... na samą myśl o tym, że jeszcze chwila i Jasiek pojawi się na świecie czuję się strasznie podekscytowana i... Nie boję się porodu [emoji23] chociaż pewnie będę panikować w ostatniej chwili [emoji2] jednak z drugiej strony robi mi się trochę smutno, że za jakiś czas już nie będę czuła tych kopniaków w brzuszku... eh [emoji2] jakoś zmienne mam te nastroje [emoji15]
Dzisiaj wizytuję i ja... ciekawa jestem, co tam się dzieje i jak synek rośnie... do 13 mało czasu, więc chyba pójdę już zjeść [emoji5]
Powodzenia, kobietki![emoji8]
Kciuki za wizytę!!
Mi do porodu też 12tygodni, właściwie do skończonego 40tygodnia to 13tygodni, ale tak sobie policzyłam do terminu z Młodym 37+1
No wlasnie czas szybko leci dopiero co testowalysmy a tu juz wchodzimy w 3 trymest z tymi porodami jest roznie jesli pierwsze rodzi sie przed to nieznaczy ze nastepne tez na to niema reguly z corka rowniutko 40 tydz co do dnia z OM a syn 38 + 3 zobaczymy teraz mysle ze tak 3 - 5 listopada bo mialam owulacje zaraz po okresie w 10 dc
Zobaczymy czy mi sie sprawdzi
Powodzenia na wizytach ja w poniedzialek i wkoncu sie zrobilo chlodniej da sie oddychac
Teraz siedze w ogrodzie pije kawke latte i bede sie zbierac do kosmetyczki
A moja sasiadka dalej nie urodzila termin ma na jutro chociaz z nia rozmawialam to mowila ze piersze przenosila 11 dni a drugie 8 wiec teraz sie teraz nie nastawia
Wiadomo, ze niewiadomo, kiedy się urodzi hahah
Teraz mogę urodzić po terminie...
Ale nie chcę się na to nastawiać, bo to dołujące, i tylko czas by mi się dłużył
Bedę się tym przejmować jak minie 38 i 39 tydzień i nic! Bo do 30.10 dobrze by było gdybym urodziła, przez ten termin z usg genetycznego na 30 X
@FiLi88
Uważaj na siebie i nie forsuj się zbytnio!
Ja będę miała zwykły przewijak na łóżeczko, w 1.ciąży się sprawdził rewelacyjnie, to teraz myślę też
A na łóżeczku można kupić taki organizer z kiszeniami. Zresztą ile niemowlę potrzebuję do przewijania? pampersa, czasem krem pod pupę, ale nie zawsze, i waciki do przecierania
Nie jest niewiadomo ile rzeczy