reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

A ja dziś oficjalnie zaczęłam III trymestr :) To teraz z górki.... Do terminu porodu z Młodym zostało mi dokładnie 10tygodni i 1 dzień :D Ale wiadomo....teraz może być później :)
I z tej okazji idę dziś do gina, ale ponieważ dzisiaj przyjmuje nie na godziny, a kto przyjdzie w jakiej kolejności, trzymajcie kciuki, żeby nie było dużo kobiet na poczekalni..Najlepiej jedna albo dwie. Albo wcale :laugh2: I nie ciężarne!!!!!!!!!!! Mówię wam, one najdłużej u niego siedzą :laugh2::rofl2::-D
U mojego najdluzej siedza starsze kobiety [emoji85] Ciezarne to myk, myk szybciutko :)

reklama
A ja dziś oficjalnie zaczęłam III trymestr :) To teraz z górki.... Do terminu porodu z Młodym zostało mi dokładnie 10tygodni i 1 dzień :D Ale wiadomo....teraz może być później :)
I z tej okazji idę dziś do gina, ale ponieważ dzisiaj przyjmuje nie na godziny, a kto przyjdzie w jakiej kolejności, trzymajcie kciuki, żeby nie było dużo kobiet na poczekalni..Najlepiej jedna albo dwie. Albo wcale :laugh2: I nie ciężarne!!!!!!!!!!! Mówię wam, one najdłużej u niego siedzą :laugh2::rofl2::-D
Gratulacje, Dita![emoji7] mi do porodu zostało 12 tygodni także... wszystkie powoli zbliżamy się do tego wielkiego wydarzenia! Czas leci szybciutko, dopiero co się cieszyłyśmy, że nam się udało... na samą myśl o tym, że jeszcze chwila i Jasiek pojawi się na świecie czuję się strasznie podekscytowana i... Nie boję się porodu [emoji23] chociaż pewnie będę panikować w ostatniej chwili [emoji2] jednak z drugiej strony robi mi się trochę smutno, że za jakiś czas już nie będę czuła tych kopniaków w brzuszku... eh [emoji2] jakoś zmienne mam te nastroje [emoji15]

Dzisiaj wizytuję i ja... ciekawa jestem, co tam się dzieje i jak synek rośnie... do 13 mało czasu, więc chyba pójdę już zjeść [emoji5]
Powodzenia, kobietki![emoji8]

U mnie jeszcze 12 tygodni z hakiem [emoji3] też się nie przejmuje porodem, to pierwszy dzidziuś więc jeszcze nie wiem co mnie czeka [emoji3] może zacznę się stresować bliżej terminu ale myślę że bardziej będę myślała o tym czy będę wiedziała kiedy jechać do szpitala i czy wszystko potrzebne mam spakowane.

U mnie jeszcze 12 tygodni z hakiem [emoji3] też się nie przejmuje porodem, to pierwszy dzidziuś więc jeszcze nie wiem co mnie czeka [emoji3] może zacznę się stresować bliżej terminu ale myślę że bardziej będę myślała o tym czy będę wiedziała kiedy jechać do szpitala i czy wszystko potrzebne mam spakowane.
No wlasnie czas szybko leci dopiero co testowalysmy a tu juz wchodzimy w 3 trymest z tymi porodami jest roznie jesli pierwsze rodzi sie przed to nieznaczy ze nastepne tez na to niema reguly z corka rowniutko 40 tydz co do dnia z OM a syn 38 + 3 zobaczymy teraz mysle ze tak 3 - 5 listopada bo mialam owulacje zaraz po okresie w 10 dc
Zobaczymy czy mi sie sprawdzi
Powodzenia na wizytach ja w poniedzialek i wkoncu sie zrobilo chlodniej da sie oddychac
Teraz siedze w ogrodzie pije kawke latte i bede sie zbierac do kosmetyczki
A moja sasiadka dalej nie urodzila termin ma na jutro chociaz z nia rozmawialam to mowila ze piersze przenosila 11 dni a drugie 8 wiec teraz sie teraz nie nastawia

Słabo dziś spałam co prawda to rozwolnienie w nocy mnie nie budziło ale śniły mi się koszmary . Na dodatek wstałam z zimnem (opryszczką )na ustach i tak się zastanawiam czy to ma jakiś związek? Teraz pozwoliłam sobie na kawe i zobaczę co będzie. Trzymajcie kciuki żeby dziś było ok [emoji85] na podróż kupię tą smecte i czekoladę zjem przed hah [emoji16]

Słabo dziś spałam co prawda to rozwolnienie w nocy mnie nie budziło ale śniły mi się koszmary . Na dodatek wstałam z zimnem (opryszczką )na ustach i tak się zastanawiam czy to ma jakiś związek? Teraz pozwoliłam sobie na kawe i zobaczę co będzie. Trzymajcie kciuki żeby dziś było ok [emoji85] na podróż kupię tą smecte i czekoladę zjem przed hah [emoji16]
Ale na sierpiowkach cos nie idzie im tak szybko

Gratki [emoji16] teraz już z górki [emoji16] mi zostało jeszcze niespełna 14 tygodni, ale to moment jak zleci [emoji4][emoji4][emoji4]

Powodzenia w kolejce [emoji16][emoji16][emoji16]

Hihi.
Trzymam kciuki.
Ja wczoraj się osłabiłam trochę w kolejce.
Pani z przychodni zadzwoniła, czy mogę być na 11:45 a miałam wizytę na 12tą.
Ok. Lepiej dla mnie.
Mąż mnie zawiózł, a tam jakaś Pani bez kolejki, która ma być przede mną.
W gabinecie jak się okazało ciężarna, ta przede mną też i oczywiście był poślizg. Weszłam do gina o 12:30.
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej i wejdziesz z marszu.

reklama
Gratulacje dla Was i kciuki za brak kolejki [emoji6]

Do góry