Tyna_88
Fanka BB :)
Przykre są takie komentarze... Niektórzy ludzie się chyba nie słyszą Przecież można się powstrzymać i trzymać buzię na kłódkę. Mi tak siostra dowala - że jestem gruba albo że wielka...Upaly to swoja droga... Poprostu jestem juz zmeczona, kregoslup zaczyna bolec, rano z lozka to jak stara babcia wstaje, plecy bola, pachwiny bola... Wieczorem stopy jak balony, moje dziecko musi mi sandaly zapinac, bo dla mnie to jak wejscie na mount everest [emoji85] Zgaga nie odpuszcza, teraz jeszcze hemoroidy dokuczaja, siedziec nie moge, stac nie moge, lezec nie moge... Brzuch coraz wiekszy, nie umiem sie z nim ogarnac, ciagle zahaczam a to o drzwi, a to o lodowke, bo nie potrafie dobrze odleglosci wymierzyc... Wyspac sie nie moge, bo najpierw problem z zasnieciem, pozniej sie wybudzam na siku i zasnac nie moge... Jeszcze ostatnio irytuja mnie komentarze nt mojego brzucha, ze 7 miesiac a taki wielki albo zebym sie upewnila czy aby napewno chlopiec (czyli wprost nikt nie powie, ze brzydka jestem, ale to wlasnie mysla)...eh.. nie lubie ciazy :/ Ciesze sie oczywiscie, ze z malym wszystko w porzadku i niedlugo bede go trzymala w ranionach no ale przyspieszyc czas by sie przydalo
Mnie się podoba dwupoziomowe turystyczne z baby design:Dziewczyny zastanawiam sie nad kuonem lozeczka i niewiem czy kuoic drewniane czy turystyczne takie np Link do: NOWE łóżeczko turystyczne LIONELO SVEN PLUS KOJEC WYSYŁKA mega zestaw!
Link do: Łóżeczko Dream - Baby Design polski producent łóżeczek dla dzieci
Myślałam o turystycznym jako o drugim, takim na dzień, bo na innym piętrze śpię, na innym spędzam dzień. Ale mąż coś mówi, że może kołyskę zrobi...
Do takiego turystycznego musiałabym pewnie materac kupić, prawda? Żeby dziecko mogło tam leżeć pół dnia...
Musiałabyś zadzwonić do laboratorium zapytać czy może to wyłapali, inaczej nie sprawdzisz.Pytanie czy takie coś jest gdzieś odnotowane i było faktycznie sprawdzone. Nie wiem jak to sprawdzić.
Pisałam wczoraj na medicover chat z położną i ona napisała, że to dziwne ale w sumie obie wartości mieszczą się w normie i lekarz powinien podjąć decyzję.
Ostatnia edycja: