Góraleczka89
Fanka BB :)
To i tak długo wytrzymałam od 3 do 6, bo zawsze jem po przebudzeniu, chyba że morfologia ale wtedy uklucie i można zjeść śniadanie, a tak to jeszcze 2 h krzywej. Chyba za bardzo się nakreciłam. Jutro gdyby była powtórka z rozrywki to jadę do labo przy szpitalu, tam czynne jest cała dobę.Ja ważyłam się w niedzelę to dalej niecałe 4kg na plusie. Zobaczę co będzie w czwartek na wizycie
Nie tak łatwo... Na wtorki umawiam się na godzinę konkretną, najlepiej dwa tygodnie przed, a z reguły z wizyty na wizytę. Ale teraz jak odwołam to pójdę w czwartek, jak przyjmuje bez umówionych godzin, tylko kolejności przyjścia...I mogę czekać bardzo długo, albo mieć szczęście i będzie mało kobietek
Śpię na lewym, prawym boku, nawet na brzuchu jeszcze z podwiniętą nogą, żeby go nie ugniatać...Nie za bardzo mam na to wpływ Chyba, że młody ze złości tak mnie kopie, że się budzę i zmieniam pozycję
Pisała na forum nerwica i jakichś poradach w środę i w niedzielę, wiec żyje Tylko u nas się nie odzywa...
Hahaha Ale agentka z ciebie! Zgłodniałaś już o 6????? Ja wstaję w okolicy 6, a jem śniadanie w pracy około 9 Jak bardzo jestem głodna to między 8 a 9, ale z reguły kolacja trzyma mnie tak do 9 właśnie bez ciąży potrafiłam zjeść o 10 dopiero Nie ma czym się chwalić, głupi nawyk i teraz już jak wrócę po macierzyńskim do pracy, będę jeść wcześniej, właśnie 9 i wcześniej
Widzisz to jakaś ślepa jestem Bo nie widzę, że po 2h powinien być niższy od tego wyniki po 1h od podania glukozy..Widzę tylko normy, że po godz.do 180, a po dwóch do 153 [emoji14] Nie wiem gdzie to czytasz dalej
Moja szyjka ma 3,40cm jakoś tak... I na razie nic lekarz nie mówił, że źle... Ale jest na jednym poziomie, to pewnie ma znaczenie. I tez mi twardnieje brzuch, ale nic nie łykam. No-spy ani razu, myślałam bardziej o magnezie w razie Wu.. Dziewczyny tu na forum miały niezbyt pochlebne opinie o tej no-spie.... No ale jak lekarz kazał
@samsungmonika
Też sobie rodzina wybrała czas na odwiedziny... Do ciężarnej, żeby koło nich skakała... Może na obiad niech chodzą do baru mlecznego albo restauracji? I sprzątają po sobie, żeby ci nie dokładać...W końcu to rodzina
@Płomyk*
A może po prostu byłaś bardzo szczuplutka i z wiekiem nabrałaś wagi? Ale w dalszym ciągu jesteś szczupła? Z tego co kojarzę to ty wagę masz w normie....
Ciekawa jestem jak to jest z tą szyjka, u nas tego pilnują, badają na każdej wizycie a za granicą bez wyraźnych wskazań ich to nie interesuje... [emoji848]