I dzięki temu nie trzeba zakładać czego innego? Dziecko ubrane luźno nawet jak usnie to łatwo można z tego wyciągnąć bez budzenia ,pytanie czy w tym będzie ciepło.
Fajne bo w samochodzie można rozpiac i dziecko się nie zapoci
Oj rozwaze to bardzo mocno
Bo mi chodzi o łatwośc i szybkość. Ubieram dziecko w domu normalnie, wkładam do fotelika, jak wychdozimy otulam i wychodze do auta. Oceniam temp.w aucie i rozpinam tylko, no sama wygoda A jak wychodzmy znowu zapinam I bezpiecznie On nie jest gruby, ale biorę pod uwagę np.krótsze trasy, na szczepienie czy do rodziny, to w tym zimowym by się zagrzał..Przeciez w aucie będzie ciepło, a na ten otulacz można dać koc jak się wychodzi z domu do auta, ile to metrów?
Ale ten grubszy też planuję kupić, tylko,żeby pasował też do gondoli
Dobrze, że też schodzi..Ale współczuję Infekcja intymna, tak? Zaden sposób nie działa? Zadna maść płyn do higieny?Cały czas się pojawia, tylko było dużo gorzej po tej przeprowadzce. No i ta infekcja w taki upał jest dokuczliwa, no ale do lekarza dopiero we wtorek.
W sensie ze na 18tke ale tez na 18 no oby bylo i tak dluvo bysmy nie siedzieli bo mloda o 21 to juz marudzi, posiedzimy troche i spadamy do domu wcale bym nie szla, no ale nie wypada.
Ten grubszy do fotelika super, musze sie rozejrzec. Ja do gondoli mam podobny co pokazujesz ten ostatni jeszcze po malej, prawie nieużywany i czerwony wiec dla chlopca pasuje, a na nastepna zime jeszcze mu na sanki powinien styknac o ile śnieg bedzie i do spacerowki moze tez, zalezy jaki duzy urośnie
Z tą spacerówką rzezywiśćie może pasować... Tylko, że to zimowy, nie wiem, czy syn już nie wyrośnie, będzie rok większy...Się zobaczy i jeszcze taki może być, lżejszy jakby... Dużo myślenia, żeby kasy za dużo nie wydać