reklama
Dzidzi bobo
Fanka BB :)
A jaka masz aplikację?22+1 to zaczęty 23ci
Choć wg mojej aplikacji 22+0 to zaczęty 23ci
piorunem
Odebrałam wyniki myślę, że ok. Mogę dalej wcinać te słodkości - a akurat wczoraj pod wieczór pojadłam cukrów ... banana, 2 brzoskwinie i loda - na wieczór zapomniałam o tej krzywej, ale na szczęście nie zaszkodziło, bo już się bałam o te wyniki
Nie wiem jakim cudem, ale nawet hemoglobinę mam w normie - nie jedząc prawie mięsa i nie biorąc żelaza... a ostatnio miałam minimalnie poniżej normy ;p
Nie wiem jakim cudem, ale nawet hemoglobinę mam w normie - nie jedząc prawie mięsa i nie biorąc żelaza... a ostatnio miałam minimalnie poniżej normy ;p
Załączniki
FiLi88
Trochę się martwię bo od rana dziwnie się czuje. Czuje jakiś dziwny dyskomfort w brzuchu, twardy brzuch i od czasu do czasu kłucie gdzieś w dole brzucha i jakby gdzieś w pochwie. Ruchy czuję normalnie tak jak do tej pory. Może to nic takiego ale pierwszy raz tak mam i trochę mnie to martwi.
Mam dokladnie to samo dzisiaj. Do tego taka jakas niepewna sie czuje, nie wiem o co chodzi. Chwile polezalam, nawet przysnelam, a teraz znowu brzucho nieteges. Jade zaraz po meza do pracy i jak nie minie to do szpitala podjedziemy.
majacyr
Happy baby mam aplikacjęA jaka masz aplikację?
Kelyana
Jeśli się niepokoisz to porozmawiaj z lekarzem ale tylko Ci wspomnę, ze ja tez miałam kłucia w pochwie, mega dziwne uczucie aż mnie czasem zgięło. U mnie było to koło 14 tc ale gin mówiła ze częściej właśnie zdarza się później.Trochę się martwię bo od rana dziwnie się czuje. Czuje jakiś dziwny dyskomfort w brzuchu, twardy brzuch i od czasu do czasu kłucie gdzieś w dole brzucha i jakby gdzieś w pochwie. Ruchy czuję normalnie tak jak do tej pory. Może to nic takiego ale pierwszy raz tak mam i trochę mnie to martwi.
FiLi88
Happy baby mam aplikację
Ja tez mam ta aplikacje i wgl mnie ona termin pokazuje bardzo dobrze. Dodatkowo ja swoja mam polaczona z kalendarzem menstruacyjnym, ktorego uzywalam przez ok rok przed zajsciem i sa uwzglednione moje nieregularne cykle i dlugosc srednia na tej podstawie wyliczona. Tyle tylko ze trzeba wziac pod uwage ze termin porodu w tej aplikacji to 41tc+0, czyli pelne 40 tygodni skonczone.
Mirakulum
Mam suszarkę ale taką razem z pralka i używam tylko do ręczników, bo wszystko jest tak zmiete bo wyciągnięciu z niej, że ciężko doprasować [emoji3]
Mieszkanie wynajmujemy także nie ja wybierałam wyposażenie [emoji3]
Lepszy rydz niż nic !
Trochę się martwię bo od rana dziwnie się czuje. Czuje jakiś dziwny dyskomfort w brzuchu, twardy brzuch i od czasu do czasu kłucie gdzieś w dole brzucha i jakby gdzieś w pochwie. Ruchy czuję normalnie tak jak do tej pory. Może to nic takiego ale pierwszy raz tak mam i trochę mnie to martwi.
Poczytaj jak wiele się w naszych organizmach zmienia,macica rośnie co na logike biorac mozna odczuwac i uwierz że nie ty jedna masz owe dolegliwości.. kłucia opisane które ja sama też miałam i teraz rozmawiając z nie jedna koleżanka okazuje się że nie ja jedna . Oczywiście dla własnego spokoju możesz się skontaktować z lekarzem. A na razie odpoczywaj
A jak było na ostatniej wizycie?
Aa ..a poczułaś np. że w trakcie szaleństw maleństwa brzuszek robi się twardszy..czasem z któreś strony gulka wystaje ? Ja przy przekręcaniu czy nie wiem co on tam wyprawia tak mam np. dzieci..coraz...większe...
Ostatnia edycja:
Igorowelove
Moderatorka
Uwaga! Ogloszenie parafialne!
Oddam zgage w dobre rece, a raczej w dobry przelyk [emoji14]
Znow mnie franca dopadla a juz tyle spokoju bylo
reklama
Mirakulum
Uwaga! Ogloszenie parafialne!
Właśnie się nad tym zastanawiałam czemu na jakiś czas znika a potem znowu franca wraca????!!! He
Jakiś czas temu drzemiąc soki żołądkowe wylały mi się z ust.. pobudkę miałam wręcz natychmiastowa z efektem dławienia.. nie życzę nikomu
I nie byłam najedzona kładąc się ...zagonilam to na prawą stronę
Potem spokój
Oczywiście trzymam się zasad
Jadam jak wrobelek
Wczoraj jak już do spania leżałam córa oddała mi swoje jabłko .. i mówię ... Kurcze zjem i zgaga nie da mi spać bo się położę ... Jednak zjadłam a zgagi ani śladu??? O co kaman oO
No dobra ..mniej jem na kolacje która staram się jeść w wcześniej niż zwykle ..
Ale przyjdzie czas że będzie męczyć dzień w dzień bez dnia wolnego ..albo może odpuści tym razem