reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Koniecznie coś kup. ;)
W OGOLE robie zakupy w aptece ( maz ma mi ta paczke przywiesc) i doszlo do mnie ze wiele produktow jest powyzej tych 100ml ktore w podrecznym moze miec..eh pozostaje mi albo przelewanie do 100ml butelek albo kupie juz tutaj za wyzsza cene i juz haha chyba to drugie bo mnie Mezu zamorduje za te kombinajce hahaha

w ogole zle mi sie dzis spalo..biodra mnie bolaly i nogi wzdluz wrrrr chyba mialam za duzo lezenia w dzien haha

witam wszystkim w kolejnym upalnym dniu :)
Wiecie co dziewczyny, czytam też na fb listopadowe mamy, no jakaś porażka. Ile z nich już leży w szpitalu z rozwarciem, z króciutką szyjką a nawet po odejściu dużej części wód płodowych. Jakaś masakra.
Na naszym forum na szczęście żadnej nie spotkała taka wątpliwa przyjemność. Strach pomyśleć o porodach w tak wczesnych tygodniach ciąży.

Dziś kopytka na obiad, idę gnieść, a na deser gofry z bitą śmietaną i owocami :)
Wiesz ze dokładnie o tym samym dziś myślałam, tez pod swoim katem bo w bliźniaczych wiadomo częstsze powikłania. A u mnie szyjka 5 cm, wszystko trzyma wzorowo, żadnych skurczy, brzuch nawet się nie stawia. Jestem dobrej myśli ze bez kompilacji dotrwamy do szczęśliwego porodu.

Dziewczyny tak Was czytam i czytam i uświadomiłam sobie ze nasze dzieciaczki juz takie duże, ok 1kg a pamiętam jak dziś kiedy czytałam ze maleństwo jest wielkości pestki cytryny [emoji3] Cieszy mnie to, że już tyle drogi za nami [emoji4]

Ja wreszcie będę miała czas czytać Was na bieżąco, bo od dziś leniuchujemy z Zosią w domu [emoji4] mam nadzieje, ze jeszcze zdążę wszystko poprać zanim zaczną się szkockie deszcze trwające do jesieni [emoji23]

Wczoraj mnie super pożegnali w pracy, właściwie to niczego się nie spodziewałam bo jakby nie patrzeć odchodzę tylko na urlop a dostałam kwiaty i vouchery do wykorzystania w next. Wszyscy mnie wyściskali i życzyli wszystkiego dobrego, mam też przychodzić ich odwiedzać. No i pewnie kiedyś wpadnę, bo mój M również tam pracuje, więc sobie wrócimy razem po jego pracy [emoji4]

Liczę na podobne pożegnanie haha. Tak tu mają w zwyczaju choć nie wszyscy take bardzo miło :):)
Naszemu koledze z pracy urodził się drugi syn to też mu pake zrobilismy że hoho

A nie masz suszarki? Przy tej pogodzie to maszyna zbawienie :)

Nie uwierzycie ale ja już, zakończyłam wyprawkę 99% ,został tylko wózek..
Wczoraj dokonczylam to co miałam w liście i do piątku dojdą mi wszystkie zamówione rzeczy:)
(Włączając to co nie było na liście: buciki z 5 par ,paputki z 5 par, opaski na każdą okazję z 30 par w sumie -polecam ta gumeczka jest tak delikatna zw mhmmm,nawet pościel wybrałam, kocyki, koce ,skarpetki i masę innych ) chusteczki i wszystkiego na długo długo hahahaha
Przewijak akcesoria do kapania i właściwie teraz to już z nudów będę coś podkupowac .
Wyśle wam zdj jak dojda:)

W poniedziałek pójdę na glukoze, potem 16.07 wizyta jutro kończymy pełny 23 tydzien:)
Oj Lilianka ❤ zakochałam się w tym imieniu :)

Udanych wizyt !!!:)
My z Lilianą gotowe ❤

Ps nie brałam nospy ani razu jakoś nie wiem na co bym mogła wziąść:)

Sandra zerknij sobie na taki wózek - Pan w sklepie bardzo go zachwalał, a cenowo praktycznie jak mutsy. Nie widziałam na żywo, bo nie mieli na stanie, ale wstrzymałam się z decyzją, żeby go zobaczyć ;p
Link do: Wózek dziecięcy 2w1 JOOLZ HUB

Trochę się martwię bo od rana dziwnie się czuje. Czuje jakiś dziwny dyskomfort w brzuchu, twardy brzuch i od czasu do czasu kłucie gdzieś w dole brzucha i jakby gdzieś w pochwie. Ruchy czuję normalnie tak jak do tej pory. Może to nic takiego ale pierwszy raz tak mam i trochę mnie to martwi.

Liczę na podobne pożegnanie haha. Tak tu mają w zwyczaju choć nie wszyscy take bardzo miło :):)
Naszemu koledze z pracy urodził się drugi syn to też mu pake zrobilismy że hoho

A nie masz suszarki? Przy tej pogodzie to maszyna zbawienie :)
Mam suszarkę ale taką razem z pralka i używam tylko do ręczników, bo wszystko jest tak zmiete bo wyciągnięciu z niej, że ciężko doprasować [emoji3]
Mieszkanie wynajmujemy także nie ja wybierałam wyposażenie [emoji3]

reklama
Do góry