Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Ja na noc zalewam gorąca wodą suszone śliwki i przykrywam. Rano pije ten „sok” i zjadam śliwki - to na czczo. Po Ok 20 minutach kefir, ewentualnie kefir z płatkami i na mnie to nie działa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] niby to śmieszne, że mogę zjeść takiego mixa i popić wszystkim i nic, a w skutkach dla mnie tragiczne. Dziś już mniej bolą moje hemoroidy, ale jutro czy pojutrze znowu będę płakać w toalecie i od niwa zacznie się ból. Liczę, że jednak te mikstury zaczną działać jak należy.
Dobrze jest podczas kąpieli prysznica masować hemoroidy, delikatnie je wpychać do środka. Nie brzmi przyjemne, ale warto.
W
Z waga chyba mozesz sie wstrzymac i gdyby przybierala za malo to wtedy zawsze mozesz kupić. Ja przy malej mialam wage, ale kupowalam dopiero jak wyladowalysmy w szpitalu, bo nie chciala jesc i nie przybierala. Po wyjściu mialysmy kontrolowac wage, wiec kupilam zeby co tydz ze zdrowym dzieckiem nie latac po przychodniach.
Ja juz dziewczęta po drinku glukozowym, ale zmartwil mnie wynik z glukometru, bo mialam 96 :/ jak mi jeszcze cukrzuca dojdzie to sie chyba załamie.
Pierwsze pobranie tylko z palca glukometrem czy też z żyły pobrali. Nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba @majacyr z glukometru miała troszkę wyższą glukoze a z żyły prawidłową.