the_flower
Fanka BB :)
Duża dziewczynaCóreczka rośnie, zaraz będzie kilogram ważyć.
Który to tydzień?
Dostałaś żelazo?
Tak dostałam żelazo i za 3 tyg powtórka badań.
Tydzień 26+1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duża dziewczynaCóreczka rośnie, zaraz będzie kilogram ważyć.
Który to tydzień?
Dostałaś żelazo?
Na mnie dobrze działa szklanka maślanki lub 6 śliwek suszonych lub activia, a teraz testuje błonnik. Wczoraj po 5 łyżkach kefiru( nie przepadam za smakiem) rano bez problemu poszłam na 2 do wcDziewczyny kupiłam dziś kefir i będę testować czy działa bo zaparcia ostatnio nie odpuszczają. Dziś wypiłam jeden ale puki co efektu nie ma ,może po kilku dniach picia cos się ruszy . Mam to pić na czczo rano czy obojętnie kiedy ? Macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia ? Ja kupiłam też suszone morele (zjadłam dziś może 3 ) no i płatki owsiane (Na owsianke za gorąco więc jem na sucho, łyżka płatków do buzi ,popijam wodą i tak 3 razy dziennie ). Jak po takiej mieszance mnie nie ruszy to ja już nie wiem [emoji23][emoji23][emoji23]
No i pije czystek zapomniałam o nim [emoji85]
A próbowałaś śliwki suszone? Ja wieczorem moczylam w wodzie i rano na czczo dawałam synkowi do picia i pomagało.Dziewczyny kupiłam dziś kefir i będę testować czy działa bo zaparcia ostatnio nie odpuszczają. Dziś wypiłam jeden ale puki co efektu nie ma ,może po kilku dniach picia cos się ruszy . Mam to pić na czczo rano czy obojętnie kiedy ? Macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia ? Ja kupiłam też suszone morele (zjadłam dziś może 3 ) no i płatki owsiane (Na owsianke za gorąco więc jem na sucho, łyżka płatków do buzi ,popijam wodą i tak 3 razy dziennie ). Jak po takiej mieszance mnie nie ruszy to ja już nie wiem [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja kiedyś pytałam tu na forum dziewczyn o bazę i polecały, zdecydowałam, że kupimy.
Sporo podróżujemy samochodem a baza to spore uproszczenie, nie trzeba się bawić z pasami. Oczywiście baza nie jest niezbędna a fotelik zapinany pasami również będzie bezpieczny.
Za tydzień zamawiamy wózek i przy okazji fotelik maxi cosi cabrio + baza easyfix + adaptery do wózka.
Za wszystko razem z wózkiem zapłacimy 2700zl + koszt wysyłki (w Polsce wysyłka gratis)
Mi pomaga woda z cytryna przed sniadaniem wdrozylam to na stale nieraz musze leciec do kibelka w trakcie sniadanka [emoji14] no i kiwi tez pomocneDziewczyny kupiłam dziś kefir i będę testować czy działa bo zaparcia ostatnio nie odpuszczają. Dziś wypiłam jeden ale puki co efektu nie ma ,może po kilku dniach picia cos się ruszy . Mam to pić na czczo rano czy obojętnie kiedy ? Macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia ? Ja kupiłam też suszone morele (zjadłam dziś może 3 ) no i płatki owsiane (Na owsianke za gorąco więc jem na sucho, łyżka płatków do buzi ,popijam wodą i tak 3 razy dziennie ). Jak po takiej mieszance mnie nie ruszy to ja już nie wiem [emoji23][emoji23][emoji23]
My kupiliśmy fotelik polskiej firmy Avionaut bez tej bazy. Na pewno jest z nią wygodnie, ale aż tak często nie jeździmy z dziećmi więc stwierdziliśmy że obejdziemy się bez. Fotelik kosztował 400zl z darmową przesyłką.U mnie czasem czuć na dole, kopnięcia w pęcherz albo szyjkę macicy i wtedy nie widać. Częściej jednak wyżej, koło pępka i wtedy widać nawet przez koszulkę
Chciałam Was zapytać o foteliki samochodowe - jakie kupujecie i czy bierzecie bazę isofix? Ja sobie do dzisiaj nie zdawałam sprawy, że ta baza jest osobno do kupienia i że jest taka droga...
Śliwki suszone też dobrze działają, jabłka, sporo warzyw. Jak lubisz to siemie lniane.Dziewczyny kupiłam dziś kefir i będę testować czy działa bo zaparcia ostatnio nie odpuszczają. Dziś wypiłam jeden ale puki co efektu nie ma ,może po kilku dniach picia cos się ruszy . Mam to pić na czczo rano czy obojętnie kiedy ? Macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia ? Ja kupiłam też suszone morele (zjadłam dziś może 3 ) no i płatki owsiane (Na owsianke za gorąco więc jem na sucho, łyżka płatków do buzi ,popijam wodą i tak 3 razy dziennie ). Jak po takiej mieszance mnie nie ruszy to ja już nie wiem [emoji23][emoji23][emoji23]
Wiem ale wydaje mi się, że fotelik 9-18 będzie juz w samochodzie cały czas, nie będziemy go wyciągać z Małą także baza chyba nie będzie nam potrzebna.Można kupić bazę 2wayFix, będzie pasowała do łypuniny i fotrlika 9-18 z maxi cosi tyłem.
Oj ja też nienawidzę kefiru [emoji31] ale jak niektóre napisały ,że hemoroidy już nękają to prawie dziś po niego biegłam [emoji23]Na mnie dobrze działa szklanka maślanki lub 6 śliwek suszonych lub activia, a teraz testuje błonnik. Wczoraj po 5 łyżkach kefiru( nie przepadam za smakiem) rano bez problemu poszłam na 2 do wc
No i dużo pić, ale ja pije jak smok po siarce. W nocy 2l co najmniej i w dzień też
u mnie tak samoBrawo Ty!!
Tak mi się przypomniało, bo w czwartek szczepiłam dziecko i jak pani doktor badała przed szczepieniem i zajrzała mu do buzi, to pochwaliła jego ząbki Chłopak ma 6lat skończone, ani jednego stałego zęba haha ale za to mleczaki ma piękne ani jednej dziurki, ani jednego ułamanego
U mnie czasem czuć na dole, kopnięcia w pęcherz albo szyjkę macicy i wtedy nie widać. Częściej jednak wyżej, koło pępka i wtedy widać nawet przez koszulkę
Chciałam Was zapytać o foteliki samochodowe - jakie kupujecie i czy bierzecie bazę isofix? Ja sobie do dzisiaj nie zdawałam sprawy, że ta baza jest osobno do kupienia i że jest taka droga...
Dziewczyny kupiłam dziś kefir i będę testować czy działa bo zaparcia ostatnio nie odpuszczają. Dziś wypiłam jeden ale puki co efektu nie ma ,może po kilku dniach picia cos się ruszy . Mam to pić na czczo rano czy obojętnie kiedy ? Macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia ? Ja kupiłam też suszone morele (zjadłam dziś może 3 ) no i płatki owsiane (Na owsianke za gorąco więc jem na sucho, łyżka płatków do buzi ,popijam wodą i tak 3 razy dziennie ). Jak po takiej mieszance mnie nie ruszy to ja już nie wiem [emoji23][emoji23][emoji23]