U mnie dzis nieco chlodniej, przynajmnien oddychac sie da [emoji1] dodatkowo zrobilam przeciag i zrobilam generalne sprzatanie kuchni [emoji1]
Mnie czekają generalne porządki w kuchni tak gdzieś w 2.polowie sierpnia, jak będę mieć mały remoncik, żeby zmywarkę w mojej mikro kuchni zmieścić [emoji23]
Ale u nas upałów ciąg dalszy, i ponoć tak jeszcze dwa tygodnie [emoji58] dzięki Bogu na razie mi nie przeszkadzają zanadto... choć nie lubię [emoji20][emoji53]
Jeśli chodzi o mutsy i2 lub igo to przede wszystkim nie ta jakość co kiedyś... jak zobaczysz na żywo to będziesz wiedziała o czym mówię. Wózek za te pieniądze jak dla mnie musi wyglądać porządnie i być zrobiony z dobrej jakości materiałów - te tak nie wyglądają. Nie wiem może mam za duźe wymagania, ale moi kuzyni mieli wózki mutsy i naprawdę tym nowym daleko do nich niestety ;( właśnie ze względu na tamte wózki brałam go pod uwagę, ale jak pooglądaliśmy w sklepie to niestety...
Też uważam, że powinno sie patrzeć na stosunek ceny do jakości.. i jak cena jest wyższa to i jakość powinna być super, nie ma że to albo tamto [emoji57][emoji106] ma być pitu pitu[emoji123]
Najważniejsze, że córeczka rośnie zdrowo!!! I tego sie trzymaj! Pewnie, każda z nas jest kobieta i myśli- co będzie potem... ale potem maleństwo będzie na świecie, my w biegu, czasami bez czasu na jedzenie, spacery i nieprzespane noce i kg polecą[emoji847] a pózniej im pomożemy jakimś fitness [emoji57] a teraz myśl o dzidziolku, a nie kg[emoji106]Cześć Dziewczyny [emoji4]
Ja już po wizycie, z Małą wszystko ok, waży 900 g. U mnie niestety anemia. I 10 kg na plusie, w pierwszej ciąży przytyłam niecałe 11 kg, a teraz jeszcze 3 miesiące zostały, a ja juz 10 do przodu.
Miłego wieczoru
Hej ja jutro idę na obciążenie glukozy będzie 23+2 . Wizytę będę miała w 24 tyg. i raczej nie będę miała USG. Trochę się wkurzam bo płci nie znam na 100% . Zastanawiam się żeby iść prywatnie i się dowiedzieć. Byłam w przychodni zapisałam się do dentysty na kontrole dopiero za ok 3tyg. Lepiej za wczasu się przejść niż potem z bólu płakać. Zawsze na mazurach niby chłodniej a tu taka duchota że masakra
Ja wczoraj pierwszy raz nagrałam kopniaczek dzidziusia nawet mąż stwierdził że coś widać. Czasem jak kopnie jak szalony
Niestety nic nie poradzisz , każda ciąża inna niema reguły. Ja mam nadzieję że nie dojdę do 90kg ale zobaczymy
Wiesz, wydaje mi się, ze jak nie wiesz ci nosisz pod sercem, a chcesz wiedzieć, to czemu się wahasz? Idz na jedna wizytę prywatnie i powiedz, że marzy ci się poznanie płci twojego bobaska [emoji5]niech pomoże!!![emoji28][emoji16]