reklama
majacyr
Fanka BB :)
Jeżeli chodzi o test obciążenia glukozą to ja robiłam w 22tc, bo tak gin mi kazał.
Ale ja miałam na starcie wysokie BMI i chyba dlatego.
Wynik dobry i luzik.
Teraz mi kazał zrobić przed wizytą p/ciała z grupą krwi.
Tyle, że ja mam grupę z listopada to nie wiem po co?
Czy chodziło mu o coombsa?
Wynik dobry i luzik.
urs
Jeżeli chodzi o test obciążenia glukozą to ja robiłam w 22tc, bo tak gin mi kazał.
Wynik dobry i luzik.
Pewnie tak bo mi tez to lekarka teraz przepisala do sprawdzenia. Zwlaszcza ze ja z potencjalnym konfliktem serologicznym jestem
urs
Dziewczyny,
Ja dzis ledwo sie turlam...
Na szczescie remont u mnie w mieszkaniu powoli sie konczy i niedlugo bede mogla wrocic w swoje cztery katy [emoji7] Mieszkanie u mamy po trzydziestce to jednak dla mnie ostateczny horror - ona chce dobrze, ale czuje sie tam jakbym miala z powrotem 15 lat [emoji849]
Dzis zapisalam sie do szkoly rodzenia, udalo sie w tym szpitalu w ktorym chcialam i 3 wrzesnia zaczynamy - juz nie moge sie doczekac Moze ktoras z Was tez jest z Warszawy i zapisala sie na Madalinskiego?
Ja dzis ledwo sie turlam...
Na szczescie remont u mnie w mieszkaniu powoli sie konczy i niedlugo bede mogla wrocic w swoje cztery katy [emoji7] Mieszkanie u mamy po trzydziestce to jednak dla mnie ostateczny horror - ona chce dobrze, ale czuje sie tam jakbym miala z powrotem 15 lat [emoji849]
Dzis zapisalam sie do szkoly rodzenia, udalo sie w tym szpitalu w ktorym chcialam i 3 wrzesnia zaczynamy - juz nie moge sie doczekac Moze ktoras z Was tez jest z Warszawy i zapisala sie na Madalinskiego?
Mama Zuzi i Antosia
dziś jeszcze nawet na chwilę nie wyszłam z domu, taki upał, że nawet o tym nie myślę.
Obciążenie glukozą robię w środę...przeraża mnie to siedzenie tam, ale cóż jak trzeba to trzeba.
Idę smażyć naleśniki
Miłego dnia kobietki i wytrwałości w te upały.
Obciążenie glukozą robię w środę...przeraża mnie to siedzenie tam, ale cóż jak trzeba to trzeba.
Idę smażyć naleśniki
Miłego dnia kobietki i wytrwałości w te upały.
Dzidzi bobo
Nie moge sie doczekac az maly zacznie mnie kopac w brzusio wyzej narazie caly czas czuje jego kopniaki w dole brzucha ale daje czadu [emoji16][emoji16] wrazenie jak bym miala sie posikac zaraz noi zaczynam go juz prze reke czuc tylko nisko jest jutro mam uzg zobaczymy co tam sie dzieje i jak jest bobas ulozony... a wy jak kochane jak kopniaki waszych pociech ??
Kelyana
U mnie czasem zupełnie nisko tuż przy pachwinach, później znów pod żebrem albo z boku brzucha. Chyba tak pływają z góry na dół u mnie szczególnie wcześnie rano, w nocy i czasem po południami jak przysiądę na chwile ale ogólnie codziennie pare razy wierci się jedna albo druga. Ostatnio obie były główkami w dół.Nie moge sie doczekac az maly zacznie mnie kopac w brzusio wyzej narazie caly czas czuje jego kopniaki w dole brzucha ale daje czadu [emoji16][emoji16] wrazenie jak bym miala sie posikac zaraz noi zaczynam go juz prze reke czuc tylko nisko jest jutro mam uzg zobaczymy co tam sie dzieje i jak jest bobas ulozony... a wy jak kochane jak kopniaki waszych pociech ??
Dzidzi bobo
Mnie ostatnio meczy zgaga kupilam rene czy jakos e pomaga na chwike doslownie zastanawiam sie czy nie wziasc jednorazowo ranigastu ciaza bez powiklan i zagrozen wiec chyba nie zaszkodzi a w czwartek mam gina...
Paulianna89
Mnie ostatnio meczy zgaga kupilam rene czy jakos e pomaga na chwike doslownie zastanawiam sie czy nie wziasc jednorazowo ranigastu ciaza bez powiklan i zagrozen wiec chyba nie zaszkodzi a w czwartek mam gina...
Poczytaj w ulotce czy w ciszy można brać.
Co do kopniaków, mojego Małego akrobatę czuję raz tu raz tu. Ale najczęściej na środku brzucha. W dole jak się ułoży to co chwilę latam do toalety [emoji85] całe szczęście rzadko to się ostatnio zdarza. Czuję że już jest tak powyżej pępka ten mój Synuś [emoji4]
reklama
Dzidzi bobo
FajniePoczytaj w ulotce czy w ciszy można brać.
Co do kopniaków, mojego Małego akrobatę czuję raz tu raz tu. Ale najczęściej na środku brzucha. W dole jak się ułoży to co chwilę latam do toalety [emoji85] całe szczęście rzadko to się ostatnio zdarza. Czuję że już jest tak powyżej pępka ten mój Synuś [emoji4]
Ja narazie czuje jak kopie ale w dole ciekawe kiedy przemiesci sie w gore