Igorowelove
Moderatorka
Ja zawsze robie badania w kilka dni przed wizyta
Jjuz pod dentyscie, zabki zdrowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Dita_333 tak, to moje fotki, sa dwa wpisy ze zdjeciami. Jedne w domu robione, a drugie przed domem. Testowalam dla dziewczyn czy kola piankowe halasuja Jesli bedziesz miala jakies pytania to smialo Ale fakt najlepiej zobaczyc samemu na zywo w sklepie.
U mnie juz godzinka siedzenia minela, jeszcze tylko godzinka i kolejne klucie. Tutaj sie robi tylk po 2 h, nie ponieraja krwi po godzinie. Dobrze, ze krzesla wygodne i miekkie.
A w bonusie mam widok na malenstwa, takie kilku dniowe, bo przychodza na wizyte poporodowa.
Hej hej po weekendzie
Mnie dopadł ból gardła no tragedia... W sobotę byliśmy w Ikea i przegięli tam z klimatyzacja ja gardło, córka kaszel i katar ale szafka dla Małego kupiona, nawet wczoraj córka układała ubranka które dostałam od kuzynki i z duma mówiła że będzie przystojniak
A ostatnio zapytała mnie gdzie będzie Nikos jak oni będzie w przedszkolu .. wiecie o co chodzi, że jak że mną no to i ona nie ma zamiaru wychodzić z domu... Ach te trudne pytania.
Ja też oddałabym wiele za choćby mały basenik [emoji28]
Też mam dosyć upałów, teraz jestem w pracy ale popołudniu jak M wróci że swojej zostawiam go tutaj a sama jadę odpocząć bo źle mi dziś.
Gkukoze też mam w najbliższym czasie zrobić ale zaczekam aż gardło wyleczę. Chociaż wczoraj M mi zrobił mleko z miodem ta słodki że porownalam je do glukozy [emoji28]
Ja zawsze robie badania w kilka dni przed wizyta
Powiedział mi, zebym sobie badania zrobila w tyg poprzedzajacym tydzien z wizyta, w sensie o tamten tydz mu chodzilo.Ooooo... A nie powiedział ci, że np.proszę zrobić glukozę parę dni przed wizytą? Bo mi dał skierowanie w końcówce 21tygodnia, ale powiedział, żebym zrobiła przed samą wizytą - i wtedy właśnie mi się skończył 24tydzień
No widzisz, jakie te nasze chłopaki takie chętne do pokazywania Dlatego pewnie czasami się dziwię nadmiernie jak można pomylić płeć czy nie znaleźć narządów, skoro mój tak ładnie się chwali tym co ma
Wspólczuję przejść Jak przytyłaś do tego tygodnia ciąży tylko 5kg to raczej tendencji do tycia nie masz!
Ja tez jeszcze pare tygodni, chyba w 3 tyg sierpnia idę dopiero wiec będzie to 26 cz 27 tydzień. Jakoś mi się nie spieszyNa glukozę mnie pewnie skieruje dopiero na następnej wizycie. Tylko tak patrzę że Wy szybko macie... a ja będę pod koniec 26tygodnia jak mnie dopiero skieruje, wiec będzie już 27 jak pójdę, a ponoć do 28 tygodnia trzeba zrobić... ale zdam się na Panią doktor...
Mi zawsze na przeziębienie łazanki pomagają z kiszoną kapustą więc chyba muszę zrobićA w spacerówce ta budka nie jest mała? To znaczy daje cień? W murze chyba mniejsza? Czy też ci nie przeszkadzała?
Mój tez już jakiś czas temu badał grunt...że jak to będzie... że będę w domu, a on będzie chodził do zerówki??? Ale tłumaczyłam mu, że to już obowiązek to raz, a dwa, że będę po niego przychodzić i go odprowadzać, razem z bratem I sam zmienił temat czy będzie mógł pchać wózek
A gardło tez sobie zawaliłam klimą jakieś dwa tygodnie temu, tylko, że w aucie Teraz już nie daję nawiewu na twarz i na krótkie trasy czasami nawet nie włączam Na szczęście przeszło, gardło psikałam chyba tantum verde, a na ogólne podziębienie, bo dostałam też katar - dawałam watę do ucha z wodą utlenioną i postawiło mnie na nogi
Mi zawsze na przeziębienie łazanki pomagają z kiszoną kapustą więc chyba muszę zrobić
No moja to czterolatka, czasami zdarzają jej się płacze przy rozstaniu w przedszkolu, ostatnio miała trudniejszy czas więc nie mogę jej teraz powiedzieć że w domu będę zobaczymy co będzie dalej. Ogólnie juz się robi zazdrosna... [emoji57]
To był mój pierwszy typ .
I mam się realne z sklepu bo oglądałam
Ale !
Wózek niestabilny w sensie gondola się chwieje jakby ja nic nie trzymało.
W środku wydaje się bardzo mało miejsca w dodatku wasko!
Wózek jest również niski i ma głupia osłonka na komary czy na coś która wypada jak ma ochotę;/
Dlaczego odpadł? Możesz powiedzieć bo ja jadę do na real oglądać W tym tygodniu
Slyszlaam również o tym I to prawda ...
Dita kapucha na przeziębienie a nie na gardło ratuje mnie w kwestii naturalnej wit c bo cytrusów nie mogę