reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ogólnie forma tego dzienniczka jest trochę za dziecinna dla mnie , wole bardziej stonowane kolory , mniej rysunków itp. Niestety była to jedyna z niewielu takich pamiętników na rynku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na allegro sa takie w ‚skorzanej’ oprawie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na allegro sa takie w ‚skorzanej’ oprawie :)

O widzisz , przegapiłam. :/

ckai9jcgk2p5w1e9.png

och kurcze dziewczyny co się tu wyrabiało?! :eek: pobieżnie was przeczytałam i włosy mi się najeżyły haha
ja teraz byłam z moją dzieciną u ortopedy bo na bilansie czterolatka nam pan doktor usiłował wmówić że na krzywe nogi :baffled:
a co do wagi to w wieku 6 miesięcy lalka była na 3 centylu i byłyśmy na badaniach w szpitalu... oczywiście zdrowiutka nic się nie działo tylko się na dziecku mamine nerwy odbijały :unsure:
teraz panna ma 4 lata 3 miesiące i waży 15,5 kg a zdrowa jest i bardzo ruchliwa. trzpiot mały nawet na akrobatyke chodzi. czyli po mamusi taki chudzielec bo ja np. potrafiłam na jednej kanapce cały dzień przeżyć i też mi energii nie brakowało :-p taka uroda ;-) ;)

Córeczka w mamusię się wdała ;)
Naprawdę ci wmawiał, że córka ma krzywe nogi???
Mój Młody znowu cały tatuś :) wysoki, podobnie zbudowany,no i buźka cała tatusiowa[emoji23]

Córeczka w mamusię się wdała ;)
Naprawdę ci wmawiał, że córka ma krzywe nogi???
Mój Młody znowu cały tatuś :) wysoki, podobnie zbudowany,no i buźka cała tatusiowa[emoji23]

szczerze mówiąc nie dała mu się dobrze obejżej bo się wstydziła rozebrać :zawstydzona/y:
dla tego zapisując ją do ortopedy patrzyłam tylko żeby była pani a nie pan ;-) ;)
ale skierowanie w luxmedzie nam pisała pani pediatra która znowu stwierdziła że dziecko ma asymetrię postawy, że niby jedno ramie niżej drugie wyżej wrrrr
i tu akurat byłam skłonna uwierzyć bo kiedyś faktycznie tak miała i musiałam z nią ćwiczyć w domu jeszcze zanim nauczyła się siedzieć

reklama
Po owulacji nie mam pojecia . Ale ostatnia miesiaczka 31 stycznia. Lekarz okreslil wiek ciazy na piec tygodni . Maluszka tam wogole prawie nie widac . Malutka szara plamka

Nie było widać maluszka a serduszko tak?

Do góry