Naprawdę? Moze słaby sprzęt miał? Ja pamietam, ze serduszko widziałam na drugiej wizycie, bo na 1.za wcześnie poszłam. I normalnie widziałam główkę, raczki, tylko nóżki jak kijanka hehe i w srodku takie mijający punkcik - serduszko właśnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Serio ... a w ktorym tygodniu widzialas serduszko ?
To było w poprzedniej ciąży, jakoś 7+2 albo 7+1 a pierwsza wizyta 5+2, i wtedy rzeczywiście był szary punkcik w środku macicy a ty w którym tygodniu jesteś?
Obraz chyba zależy od sprzętu, mój ginekolog go zmienia co chwile- trzeba mu to przyznać ze lubi nowoczesne rzeczy
Uwierz . naleze do tych co wiedza co to znaczy zdrowe odzywianie nie od dzis a dzieci malpuja co mnie cieszy nie mówiąc juz o Mezu takze u Nas z tym nie ma problemu
Mialam taki etap ze sie wspomagalam mimo wszystko choc wiem ze Wchlanialnosc sztucznych tez ma wiele do zyczenia.
Zastanawialam sie nad tym wlasnie by kupic sam folik z jod i d i tak zrobię
Sprawdzalam ten femibion i nie wyczytalam ze ma.jod??? Myslalam ze sam 'folik' hmmmm
W ogole ratujcie hahahah
Od kad wróciłam z pracy 17.30 tak gotuje na jutro..mamy gosci o 17.30 a ze bede w domu jutro przed 16 to musze dzis!! A mezu w pracy...jutro na 10 idzie i mi nie pomoże buuuu. Heee
Potem jedziemy na koncert i nasz znajomy zapowiedzial ze jego zona bedzie prowadzic a my bedziemy mogli wypic bo kupil moje ulubione wino oO normalnie bedziemy kombinowac by M dopijal z mojego kielicha haha
Nie sam folik! folik i kwas metylowany, witaminy z gr.b i wit.D, i ten jod
Patrz, na dole tabelka -
Link do: Femibion Natal 1, tabletki powlekane, 30 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.
Karolina
A co do imprezy nie wiem nie zorientują się, ze maz wypija ci z kieliszka? [emoji23] może ty prowadź? Powiedz ze bierzesz jakieś leki albo masz cos neurologicznego hehe i nie muzea pic chwilowo [emoji5][emoji3]
A co do imprezy nie wiem nie zorientują się, ze maz wypija ci z kieliszka? [emoji23] może ty prowadź? Powiedz ze bierzesz jakieś leki albo masz cos neurologicznego hehe i nie muzea pic chwilowo [emoji5][emoji3]
Dziewczyny a mnie zaczął dziś boleć pępek, właściwie to piecze. Ma tak któraś ?
Nie mam pojęcia od czego to bardzo boli?
Może połóż sie i przejdzie...
Mirakulum
Fanka BB :)
Karolina
W pracy patrzylam i nie zauważyłam hihi dziekuje
No a z tym piciem no to wlasnie nie wiem:/ ehhh
W ogole nie mam kompletnie ochoty na nic
Mirakulum
Fanka BB :)
Dziewczyny a mnie zaczął dziś boleć pępek, właściwie to piecze. Ma tak któraś ?
Piecze gdzie pepek:/ nie mam pojęcia zielonego
reklama
D
Deleted member 180437
Gość
A może skoro ona się tak zaoferowała z szoferowaniem to też ma powódW pracy patrzylam i nie zauważyłam hihi dziekuje
No a z tym piciem no to wlasnie nie wiem:/ ehhh
W ogole nie mam kompletnie ochoty na nic