reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

1521127133-a55498c902150788-aaaaaa.jpeg
[emoji3][emoji7]

ckai9jcgk2p5w1e9.png

reklama
Ja uwielbiam pisać. Pisze pamiętniki , pierwszy rok z życia dziecka , a drugi swoje życie. Kocham taka formę pisania a pózniej wspominania. Pisze codziennie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
super, dziękuję za zdjęcia, wygląda naprawdę kusząco! :D
moja mama prowadzila takie albumy moje i mojej siostry, wpisywala nasze pierwsze slowa, nasze powiedzonka, wklejala rysunki i zdjecia :) nikt ze znajomych nie ma takiej pamiatki, a my naprawde czesto do nich wracamy :)

moja mama prowadzila takie albumy moje i mojej siostry, wpisywala nasze pierwsze slowa, nasze powiedzonka, wklejala rysunki i zdjecia :) nikt ze znajomych nie ma takiej pamiatki, a my naprawde czesto do nich wracamy :)

Ja właśnie robię to po części dla dzieci. Ja właśnie chciałabym wiedzieć co moja mama przechodziła ze mną jak byłam mała czy w ciąży , teraz juz nie pamięta. Zreszta jak patrze co pisałam rok czy dwa lata temu to 80% tego nie pamietam [emoji2][emoji2][emoji2]

ckai9jcgk2p5w1e9.png

Ogólnie forma tego dzienniczka jest trochę za dziecinna dla mnie , wole bardziej stonowane kolory , mniej rysunków itp. Niestety była to jedyna z niewielu takich pamiętników na rynku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie wiedzialam ze falvit ma za male dawke kwasu foliowego :/ Oo
Biore go od II kresek a wczesniej wszystko osobno lykalam
Z synkiem malo co wstyd sie przyznać ale dziś jest prymusem w klasie no to chyba ok
A z corka w kratke :/
Teraz sumiennie

Edytka jestes super mama. Dla mnie wazna jest rowniez intuicja mamy !.nie same tabelki..bo jak wiadomo dziecko dziecku nie równe i czasem trzeba podejść indywidualnie:)

Ostatnia edycja:

Wspaniała sprawa i na pewno pamiątka na całe życie :) ja niestety obawiam sie, że jestem za mało systematyczna i pewnie uzupełniałabym go jednorazowo raz na tydzień albo dwa ;)
Tym bardziej szacuneczek dla ciebie! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiedzialam ze falvit ma za male dawke kwasu foliowego :/ Oo
Biore go od II kresek a wczesniej wszystko osobno lykalam
Z synkiem malo co wstyd sie przyznać ale dziś jest prymusem w klasie no to chyba ok
A z corka w kratke :/
Teraz sumiennie

Edytka jestes super mama. Dla mnie wazna jest rowniez intuicja mamy !.nie same tabelki..bo jak wiadomo dziecko dziecku nie równe i czasem trzeba podejść indywidualnie:)

A skąd wiesz ze ten falvit ma za mała dawkę kwasu? Naprawdę?? Kurka, nie gadaj :( i sprzedają go jak witaminy dla kobiet w ciąży? Masakra...
A jak się dzisiaj czujesz?

A skąd wiesz ze ten falvit ma za mała dawkę kwasu? Naprawdę?? Kurka, nie gadaj :( i sprzedają go jak witaminy dla kobiet w ciąży? Masakra...
A jak się dzisiaj czujesz?

Tzn ktos tutaj tak napisał ale mi to ryba. W końcu z pożywienia tez cos dostarcza sie
A ja lepiej. Choc przymroczona.
Wzielam nospe. Jestem w ruchu i gdybym miala lezec w domu pewnie bym nie wziela

Kwas foliowy to chyba powinna byc dawka 800ug dla kobiet w ciazy a 400 dla reszty. Tak mi sie wydaje

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaa dzisiaj ja mdłości nie miałam i czułam się wspaniale :) oprócz tego że chciałam mdleć ;) dobrze że przy biurku siedziałam i po paru minutach mi przeszło ;)

Do góry