reklama
urabura
Początkująca w BB
super, dziękuję za zdjęcia, wygląda naprawdę kusząco!Ja uwielbiam pisać. Pisze pamiętniki , pierwszy rok z życia dziecka , a drugi swoje życie. Kocham taka formę pisania a pózniej wspominania. Pisze codziennie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
moja mama prowadzila takie albumy moje i mojej siostry, wpisywala nasze pierwsze slowa, nasze powiedzonka, wklejala rysunki i zdjecia nikt ze znajomych nie ma takiej pamiatki, a my naprawde czesto do nich wracamy
Emii06
Fanka BB :)
super, dziękuję za zdjęcia, wygląda naprawdę kusząco!
moja mama prowadzila takie albumy moje i mojej siostry, wpisywala nasze pierwsze slowa, nasze powiedzonka, wklejala rysunki i zdjecia nikt ze znajomych nie ma takiej pamiatki, a my naprawde czesto do nich wracamy
Ja właśnie robię to po części dla dzieci. Ja właśnie chciałabym wiedzieć co moja mama przechodziła ze mną jak byłam mała czy w ciąży , teraz juz nie pamięta. Zreszta jak patrze co pisałam rok czy dwa lata temu to 80% tego nie pamietam [emoji2][emoji2][emoji2]
Mirakulum
Nie wiedzialam ze falvit ma za male dawke kwasu foliowego :/ Oo
Biore go od II kresek a wczesniej wszystko osobno lykalam
Z synkiem malo co wstyd sie przyznać ale dziś jest prymusem w klasie no to chyba ok
A z corka w kratke :/
Teraz sumiennie
Edytka jestes super mama. Dla mnie wazna jest rowniez intuicja mamy !.nie same tabelki..bo jak wiadomo dziecko dziecku nie równe i czasem trzeba podejść indywidualnie
Z synkiem malo co wstyd sie przyznać ale dziś jest prymusem w klasie no to chyba ok
Teraz sumiennie
Edytka jestes super mama. Dla mnie wazna jest rowniez intuicja mamy !.nie same tabelki..bo jak wiadomo dziecko dziecku nie równe i czasem trzeba podejść indywidualnie
Ostatnia edycja:
super, dziękuję za zdjęcia, wygląda naprawdę kusząco!
Wspaniała sprawa i na pewno pamiątka na całe życie ja niestety obawiam sie, że jestem za mało systematyczna i pewnie uzupełniałabym go jednorazowo raz na tydzień albo dwa
Tym bardziej szacuneczek dla ciebie!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiedzialam ze falvit ma za male dawke kwasu foliowego :/ Oo
Teraz sumiennie
A skąd wiesz ze ten falvit ma za mała dawkę kwasu? Naprawdę?? Kurka, nie gadaj i sprzedają go jak witaminy dla kobiet w ciąży? Masakra...
A jak się dzisiaj czujesz?
Mirakulum
A skąd wiesz ze ten falvit ma za mała dawkę kwasu? Naprawdę?? Kurka, nie gadaj i sprzedają go jak witaminy dla kobiet w ciąży? Masakra...
A jak się dzisiaj czujesz?
Tzn ktos tutaj tak napisał ale mi to ryba. W końcu z pożywienia tez cos dostarcza sie
A ja lepiej. Choc przymroczona.
Wzielam nospe. Jestem w ruchu i gdybym miala lezec w domu pewnie bym nie wziela
reklama
D
Deleted member 180437
Gość
Aaa dzisiaj ja mdłości nie miałam i czułam się wspaniale oprócz tego że chciałam mdleć dobrze że przy biurku siedziałam i po paru minutach mi przeszło