reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

1521127133-a55498c902150788-aaaaaa.jpeg
[emoji3][emoji7]

ckai9jcgk2p5w1e9.png

reklama
Ja uwielbiam pisać. Pisze pamiętniki , pierwszy rok z życia dziecka , a drugi swoje życie. Kocham taka formę pisania a pózniej wspominania. Pisze codziennie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
super, dziękuję za zdjęcia, wygląda naprawdę kusząco! :D
moja mama prowadzila takie albumy moje i mojej siostry, wpisywala nasze pierwsze slowa, nasze powiedzonka, wklejala rysunki i zdjecia :) nikt ze znajomych nie ma takiej pamiatki, a my naprawde czesto do nich wracamy :)

moja mama prowadzila takie albumy moje i mojej siostry, wpisywala nasze pierwsze slowa, nasze powiedzonka, wklejala rysunki i zdjecia :) nikt ze znajomych nie ma takiej pamiatki, a my naprawde czesto do nich wracamy :)

Ja właśnie robię to po części dla dzieci. Ja właśnie chciałabym wiedzieć co moja mama przechodziła ze mną jak byłam mała czy w ciąży , teraz juz nie pamięta. Zreszta jak patrze co pisałam rok czy dwa lata temu to 80% tego nie pamietam [emoji2][emoji2][emoji2]

ckai9jcgk2p5w1e9.png

Ogólnie forma tego dzienniczka jest trochę za dziecinna dla mnie , wole bardziej stonowane kolory , mniej rysunków itp. Niestety była to jedyna z niewielu takich pamiętników na rynku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie wiedzialam ze falvit ma za male dawke kwasu foliowego :/ Oo
Biore go od II kresek a wczesniej wszystko osobno lykalam
Z synkiem malo co wstyd sie przyznać ale dziś jest prymusem w klasie no to chyba ok
A z corka w kratke :/
Teraz sumiennie

Edytka jestes super mama. Dla mnie wazna jest rowniez intuicja mamy !.nie same tabelki..bo jak wiadomo dziecko dziecku nie równe i czasem trzeba podejść indywidualnie:)

Ostatnia edycja:

Wspaniała sprawa i na pewno pamiątka na całe życie :) ja niestety obawiam sie, że jestem za mało systematyczna i pewnie uzupełniałabym go jednorazowo raz na tydzień albo dwa ;)
Tym bardziej szacuneczek dla ciebie! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiedzialam ze falvit ma za male dawke kwasu foliowego :/ Oo
Biore go od II kresek a wczesniej wszystko osobno lykalam
Z synkiem malo co wstyd sie przyznać ale dziś jest prymusem w klasie no to chyba ok
A z corka w kratke :/
Teraz sumiennie

Edytka jestes super mama. Dla mnie wazna jest rowniez intuicja mamy !.nie same tabelki..bo jak wiadomo dziecko dziecku nie równe i czasem trzeba podejść indywidualnie:)

A skąd wiesz ze ten falvit ma za mała dawkę kwasu? Naprawdę?? Kurka, nie gadaj :( i sprzedają go jak witaminy dla kobiet w ciąży? Masakra...
A jak się dzisiaj czujesz?

A skąd wiesz ze ten falvit ma za mała dawkę kwasu? Naprawdę?? Kurka, nie gadaj :( i sprzedają go jak witaminy dla kobiet w ciąży? Masakra...
A jak się dzisiaj czujesz?

Tzn ktos tutaj tak napisał ale mi to ryba. W końcu z pożywienia tez cos dostarcza sie
A ja lepiej. Choc przymroczona.
Wzielam nospe. Jestem w ruchu i gdybym miala lezec w domu pewnie bym nie wziela

Kwas foliowy to chyba powinna byc dawka 800ug dla kobiet w ciazy a 400 dla reszty. Tak mi sie wydaje

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaa dzisiaj ja mdłości nie miałam i czułam się wspaniale :) oprócz tego że chciałam mdleć ;) dobrze że przy biurku siedziałam i po paru minutach mi przeszło ;)

Do góry