reklama
Anka_x
Fanka BB :)
Sprężynowe nie są polecane dla niemowlaków z uwagi na niską wagę maluchów. Mogą mieć zły wpływ na kręgosłup dziecka. Są dobre dopiero dla kilkulatków. Jeśli u Ciebie lateksowe są kiepsko dostępne, to może znajdziesz jakieś inne wskazane dla noworodków. Np. któraś z dziewczyn wspomniała o materacach z pianki wysokoelastycznej, słyszałam, że są ok.A u nas w UK ciężko o materac lateksowy, bardziej popularne są sprężynowe ale nie wiem czy one sprawdzają się u takich maluszków i kurcze sama nie wiem jaki kupić.
MadziaRaz
Aktywna w BB
mnie tez czasem męczy zgaga i pomaga mi picie wody z imbiremA my wczoraj bylismy w restauracji na mega nalesnikach
Dzis do fryzjera musze odrost zrobic bo juz sie patrzec na siebie niemoge
Dziewczyny macie zgage ja mam od rano do wieczora nic mi niepomaga czasem tylko mleko
A to moje smoothie Zobacz załącznik 877442
U mnie do terminu 3 miesiace, 2 tygodnie i 2 dni
Hehe wiesz, że wg terminu usg genetycznego pierwszego mam termin porodu jak twój? [emoji23][emoji28][emoji4]
Ale zobaczymy czy mi z przekory dziecko nie posiedzi dłużej- tak się nastawiłam na październik a tu bach... 1listopada się urodzi [emoji33][emoji85][emoji86]
Mój jednak wrócił wczoraj, dzisiaj byliśmy oglądać wózki używane. Teściowa akurat dzisiaj włączyła tryb " łazikowania " - dosłownie tam i tu [emoji19] ostatnim razem jak weszła to byłam w trakcie szybkiego zapinania koszuli, szybko się zmyła[emoji3] pocieszam się tym że mogła się napatoczyć w czasie bardziej zaawansowanej już akcij [emoji29]
Mama Zuzi i Antosia
Zamontujcie jakiś zamek w drzwiach i w trakcie teges baranges dla własnego komfortu psychicznego zamykajcie drzwi heheMój jednak wrócił wczoraj, dzisiaj byliśmy oglądać wózki używane. Teściowa akurat dzisiaj włączyła tryb " łazikowania " - dosłownie tam i tu [emoji19] ostatnim razem jak weszła to byłam w trakcie szybkiego zapinania koszuli, szybko się zmyła[emoji3] pocieszam się tym że mogła się napatoczyć w czasie bardziej zaawansowanej już akcij [emoji29]
majacyr
Moja Mama miała takie akcje i mój mąż mówi kiedyś do niej: o Mamusia się chce przyłączyć?Mój jednak wrócił wczoraj, dzisiaj byliśmy oglądać wózki używane. Teściowa akurat dzisiaj włączyła tryb " łazikowania " - dosłownie tam i tu [emoji19] ostatnim razem jak weszła to byłam w trakcie szybkiego zapinania koszuli, szybko się zmyła[emoji3] pocieszam się tym że mogła się napatoczyć w czasie bardziej zaawansowanej już akcij [emoji29]
Jak wyrwała to potem już pukała do nas.
Ale drzwi z zamkiem też zamontowaliśmy.
Igorowelove
Moderatorka
Hahahahah. Maz mistrz! [emoji23][emoji23][emoji23]Moja Mama miała takie akcje i mój mąż mówi kiedyś do niej: o Mamusia się chce przyłączyć?
Jak wyrwała to potem już pukała do nas.
Ale drzwi z zamkiem też zamontowaliśmy.
reklama