Ja mam córę ze stycznia. Na początku, około miesiąca, może półtora spała w rożku. Spokojnie mogłam ja ułożyć na boczku
potem jak wyrosła z rożka to były śpiworki. Zapinane od dołu bo łatwiej było w nocy przewijać
w śpiworku spała długo bo miałam pewność, ze się nie odkryje i nie nakryje! Są śpiworki zimowe i letnie wiec to żaden problem dostosować do pory roku
pod kołderka nie pamiętam kiedy zaczęła spać, ale na pewno miała ponad rok. Poduszki nie miała długo, ale ochraniacze tak. Teraz rezygnuje z ochraniaczy. Wole dmuchać na zimne
a Dita wspominała o klinie zamiast poduszki. My mieliśmy patent inny [emoji23] pod materac włożyliśmy dwa duże segregatory [emoji23] puste oczywiście i był idealny spadek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji111]️ aaaa i tak mi się przypomniało jeszcze z karuzela. Moja Ala była rehabilitowana i rehabilitantka zwróciła mi uwagę ze karuzela musi być przyczepiona na wysokości pępka dziecka a nie głowy
dzięki temu dziecko prawidłowo patrzy, nie wykrzywia się itd itd [emoji6] ale się rozpisałam haha może komuś coś pomoże