reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Fajny, ale czy zmieści się tam dziecko w kombinezonie ? Czy nie będzie mu za ciepło ? [emoji23] dylematy matki haha
Zmiescic sie zmiesci, bo ma takie normalne wymiary jak na spiworek [emoji14] dlugosc 85, szerokosc 45. A czy za goraco? O tym nie myslalam, bo skupilam sie czy nie bedzie za zimno [emoji85][emoji23]

I on ma tez dziurki na pasy, wiec moze i do fotelika by sie nadawal i do spacerowki [emoji848]

Ja mam podobny. I do fotelika i wózka. Z tylu ma wycięte na pasy wg trzech regulacji wysokości.

IMG_3007.JPG
IMG_3008.JPG

Załączniki

• IMG_3007.JPG
    IMG_3007.JPG
    324,5 KB · Wyświetleń: 505
  • IMG_3008.JPG
    IMG_3008.JPG
    342,5 KB · Wyświetleń: 505
a mnie dziś użarła pszczoła w dużego palca u nogi. Jakie to szczęście, że nie jestem uczulona!!!
Tylko troszkę bolało i lekko napuchło, ale już jest ok :)
Dziś zaliczyłam basen z dziećmi, one uczyły się pływać z instruktorem, a ja na drugim basenie pływałam z deską pomocniczą (raczej próbowałam pływać hehehe, bo pływać niestety nie potrafię). Nogi i biodra troszkę poćwiczyły.
w poprzednich ciążach również miałam problem z 2, teraz czasami też mam lekkie zatwardzenie, ale większych problemów na razie nie ma. Staram się na śniadanie wcinać płatki owsiane z jogurtem, a wcześniej na czczo szklankę wody wypijam. Piję sporo wody, chociaż nie zawsze mi to wyjdzie. Ograniczam mocno słodycze i napoje. Mam nadzieję, że nie będę się obżerać, że wytrzymam jakoś. Bo przez obżarstwo u mnie były zaparcia.

reklama
Do góry