reklama
Anka_x
Fanka BB :)
Też się zastanawiałam nad nimi. Jest ryzyko, że dziecku się nie spodoba, ale na olx czy allegro bardzo dużo osób sprzedaje za 30-60 zł. Są fajne, bo są na dole szersze żeby dziecko mogło mieć nóżki w pozycji żabki. Plus Tulik ma ciekawe poduszki do karmienia, w dosyć dużym rozmiarze - wizualnie wydają się być wygodne.U mnie otulacze tulika, mam nadzieje ze małe zaakceptują.
Pozazdrościć - u mnie wszystkie przestrzenne USG słono kosztują.Jeżeli chodzi o fotki 3d i 4d to mi gin robił pierwsze takie w 10 tygodniu i teraz w 20 tygodniu i na połówkowym mi nagrał filmiki.
Nie płaciłam dodatkowo za to.
Płomyk*
A powiedzcie mi jak w tym spiworku dziecko na boczku kładziecie? Bo ja przez pierwsze tygodnie zawsze małą na bok kladlam żeby w razie ulania nie udusila się własnym zygiem co karmienie to drugi boczek i w sumie tak lubiła spać. Nie pamiętam kto mi tak kazał robić ale chyba w szpitalu.
A tu pierwsze chwilę w domku
Załączniki
Góraleczka89
Zawsze jakaś pomoc jest a Wy będziecie w komplecie i będziecie mieć więcej czasu dla siebie[emoji6]No u nas jest to w standardzie dlatego ze po porodzie wychodzisz ze szpitala po paru godzinach jesli wszystko jest wporzadku po cesarce po 3 dniach i jest to standardzie ubezpieczenia zdrowotnego
Ja sobie w tym roku zwiekszylam ubezpieczenie i mam 8 godzin przez 10 dni ale chyba to dla mnie za duzo bo maz bedzie mial urlop 2 tygodnie zdecydujemy sie na 6 godzin przez 8 dni
Góraleczka89
Teraz to jak na Ciebie szyta [emoji4] ja też ostatni gorzej sypiam, bo o 5 pobudka i już nie usunę dopóki śniadania nie zjem[emoji20] ja ogólnie nie mam dużego brzuszka bo niby +7kg ale rozeszło po całym ciele [emoji17]Wczoraj już mnie przeziębienie brało, ale dziś od 5 nie śpię.
Czekam aż domownicy wstaną to zrobię sobie inhalacje, bo mam stary inhalator i okropnie głośno brzęczy.
W nocy mnie gardło napierdzielało i ssałam pre.n..a...l..e..n na zmianę z unibenem. Na wieczór Wit c1000 , mam nadzieję, że mi szybko przejdzie bo we wtorek mam robić glukozę a w środę gina.
Wczoraj mi przyszła kiecka z bonprix, ta co wcześniej był worek z rozmiaru 48 zamówiłam teraz 40tke.
Na drugiej fotce widać moje 2 brzuchy, jedzeniowy nadal większy niż ciążowy.
Ale widocznie tak ma być.
Może jak wyżej młody pójdzie to się wyrówna [emoji4]
Trzymam kciuki za wizytujące dziśZobacz załącznik 877008Zobacz załącznik 877009
Góraleczka89
Może i by spał w łóżeczku ale Maz pracował w delegacji i poszłam na łatwiznę biorąc go do naszego łóżka [emoji6] więc u nas to był ładny mebel z tymi wszystkim bajerami typu baldachim ochraniacz[emoji6] teraz Maleńkiego muszę przyzwyczaić do łóżeczka[emoji4]Jaki spożywczy Ciążowy i już Tego się trzymaj
Poprawiłam w tabelce i gratuluję córeczki!!!
Ja się nastawiam, że synek będzie spał od małego w łóżeczku, jak starszy... A jak wyjdzie to zobaczymy
Góraleczka89
Piękna kruszynka[emoji177] Mój układał się jak mu było wygodnie, bardziej na w znak i główka w bok[emoji170]A powiedzcie mi jak w tym spiworku dziecko na boczku kładziecie? Bo ja przez pierwsze tygodnie zawsze małą na bok kladlam żeby w razie ulania nie udusila się własnym zygiem [emoji14] co karmienie to drugi boczek i w sumie tak lubiła spać. Nie pamiętam kto mi tak kazał robić ale chyba w szpitalu.
Zobacz załącznik 877075
Załączniki
majacyr
reklama
Góraleczka89