Ja kupuje tylko śpiworki i zdecydowanie zostawiam gołe łóżeczko!
Ja podobnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupuje tylko śpiworki i zdecydowanie zostawiam gołe łóżeczko!
Właśnie przeczytałam ten artykuł o śmierci łóżeczkowej. Dziewczyny w czym planujecie lub czym wasze Maleństwa spały? Bo już zgłupiałam... nie wiem czy w takim wypadku jest sens kupować kołderki, czy nie lepiej zainwestować w śpiworki lub rożki...
Moje pierwsze dziecko spalo w spiworku i teraz tez tak bedzie. Polozna tez radzila mi by bylo gole lozeczko, bez ochraniaczy i baldachimu.Właśnie przeczytałam ten artykuł o śmierci łóżeczkowej. Dziewczyny w czym planujecie lub czym wasze Maleństwa spały? Bo już zgłupiałam... nie wiem czy w takim wypadku jest sens kupować kołderki, czy nie lepiej zainwestować w śpiworki lub rożki...
U mnie chlopczyk11 nieujawnionych: @urs , @firsttimemommy , @samsungmonika , @Katarynka82 , @springflower , @kikaaa13 , @Anuś89 , @ainola , @Asis7 , @elleth , @Angglees
Dziewczyny, których dzieciaczki jeszcze się nie ujawniły Czy coś się zmieniło w tej sprawie albo nie doczytałam?
Ja kupiłam rozek i otulacze, spiworek myślę że przyda nam się troszkę później, może ok 3 miesiąca, kołderki ani poduszki w ogóle nie kupuje tak samo jak ochraniaczy, przyjdzie na to wszystko czas jak dziecko będzie starsze [emoji4]Właśnie przeczytałam ten artykuł o śmierci łóżeczkowej. Dziewczyny w czym planujecie lub czym wasze Maleństwa spały? Bo już zgłupiałam... nie wiem czy w takim wypadku jest sens kupować kołderki, czy nie lepiej zainwestować w śpiworki lub rożki...