reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja kupuje body z długim plus Polspioszki to jedna opcja. Druga opcja to body z krótkim i na to pajac. Kaftaników i śpiochów nie mam praktycznie, tamte zestawy wydają mi się wygodniejsze. W szpitalu na pewno zawiną w kocyk czy rożek a w domu to będę patrzec czy im zimno czy nie i Ew okrywać lub pakować w otulacz. Większa rozkmine mam w czym je ze szpiatala przywieźć. Chyba jeszcze nie w takim ortalionowym kombinezonie co? Myślałam o jakimś pluszowym pajacu/misiek plus koc? Listopad bywa jeszcze bardzo ciepły.
Ja na wyjscie ze szpitala mam takiego misia (z lewej) i pod spod wlasnie albo pajac albo body z dlugim+polspiochy i ewentualnie kocyk na droge ze szpitala na parking :) wiekszy problem mam z czapka, bo nie wiem czy cienka wystarczy i kaptur z kombinezonu czy grubsza i bez kaptura [emoji85]
IMG_20180706_103612.jpg

Załączniki

• IMG_20180706_103612.jpg
    IMG_20180706_103612.jpg
    71 KB · Wyświetleń: 383
reklama
No i mam dziewuchę :D moje przeczucie zawiodło :D chociaż to było bardziej marzenie, a nie przeczucie [emoji14]
Jejkuuu. Jak się opiekuje dziewczynką :o
A dodatkowo zapytałam lekarza czy mogę współżyć i powiedział "nie, no absolutnie, ewentualnie 3 razy dziennie" haha :D
Dziewczynką tak samo się opiekuje. Tylko musisz pamiętać o kierunku od przodu do tyłu :)
Zwlaszcza jak się ufajda to trzeba dokładnie wymyć, a reszta luzik.

Ja kupuje body z długim plus Polspioszki to jedna opcja. Druga opcja to body z krótkim i na to pajac. Kaftaników i śpiochów nie mam praktycznie, tamte zestawy wydają mi się wygodniejsze. W szpitalu na pewno zawiną w kocyk czy rożek a w domu to będę patrzec czy im zimno czy nie i Ew okrywać lub pakować w otulacz. Większa rozkmine mam w czym je ze szpiatala przywieźć. Chyba jeszcze nie w takim ortalionowym kombinezonie co? Myślałam o jakimś pluszowym pajacu/misiek plus koc? Listopad bywa jeszcze bardzo ciepły.
Ja myślałam o czymś takim na odbiór ze szpitala
Link do: Pajac KOMBINEZON MYSZKA r.68/74 WYPRAWKA ROBIK

Ja na wyjscie ze szpitala mam takiego misia (z lewej) i pod spod wlasnie albo pajac albo body z dlugim+polspiochy i ewentualnie kocyk na droge ze szpitala na parking :) wiekszy problem mam z czapka, bo nie wiem czy cienka wystarczy i kaptur z kombinezonu czy grubsza i bez kaptura [emoji85]Zobacz załącznik 875475

Taki miś idealny będzie [emoji5]
A z kapturami to chyba lepiej jest jak małe dzieci nie mają ich pod sobą złożonych, już lepiej jak mają je na sobie i jest równo pod główką.. dobrze pamietam? [emoji28]

Ja myślałam o czymś takim na odbiór ze szpitala
Link do: Pajac KOMBINEZON MYSZKA r.68/74 WYPRAWKA ROBIK

Fajny kombinezon [emoji5]
Miałam taki jak miś panda, ale nie pamietam rozmiaru...koniecznie muszę zajrzeć na ten strych [emoji86]

Ja tez juz po wizycie, dzisiaj na szybko, skierowanko na krzywa i inne badania, doktorek podejrzal małego tak na szybko sobie, wszystko jest ok. Nastepna wizyta dopiero 2 sierpnia :)

Ważne, że wszystko ok[emoji106][emoji28]
Czyli teraz na forum rozpoczyna sie fala krzywych [emoji33]ja robię w przyszły czwartek albo piątek [emoji16][emoji28]

U nas wszystko Ok, na miejscu i działa jak należy. Dziewczynki lekko ponad 300 gr rosną równo. Z rozmiaru główki ciaza tydzień młodsza ale kazał się nie przejmować tylko kontrolować:) na ten moment jest dobrze

Super! Ślicznotki rosną [emoji16][emoji106][emoji16]
Na razie mamy w brzuchu podobna ilość gramów, ale pewnie niedługo nas wyprzedzisz - w końcu pojemność masz razy 2!!![emoji86][emoji5][emoji16][emoji106]

reklama
Hej
Czy wiecie moze jaka odzywka jest dobra na te wypadanie wlosow wiem ze to hormony ale moze jakas bez splukiwania czy co
Ja przed ciążą używałam serii Jantar szampon, wcierka ostatnio widziałam sporo tych kosmetyków w Rossmanie może jakoś bardzo nie powstrzymały wypadania ale moje cienkie włosy wydawały się po nich grubsze , dużo nowych się pojawiło i chyba szybciej rosły

Do góry