reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych polowkowych! Ja musze wytrzymac do 21.07 [emoji24] Nie dosc ze termin porodu na koniec listopada to jeszcze polwkowe dopiero pod koniec 22 tygodnia. Ledwo to znosze, zwlaszcza ze ruchy Kropka nadal sa takie od wewnatrz bardziej, maz nic nie czuje, a w dodatku sa dni kiedy nie czuje ich wcale :(
Gdyby nie to, ze w czwartek widzialam Malucha to bym chyba tynk ze sciany zjadala, moje medytacje cos sie ostatnio nie sprawdzaja ;)
A dzis u nas taki termin:
IMG_8656.JPG

Załączniki

• IMG_8656.JPG
    IMG_8656.JPG
    79,1 KB · Wyświetleń: 353
reklama
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych polowkowych! Ja musze wytrzymac do 21.07 [emoji24] Nie dosc ze termin porodu na koniec listopada to jeszcze polwkowe dopiero pod koniec 22 tygodnia. Ledwo to znosze, zwlaszcza ze ruchy Kropka nadal sa takie od wewnatrz bardziej, maz nic nie czuje, a w dodatku sa dni kiedy nie czuje ich wcale :(
Gdyby nie to, ze w czwartek widzialam Malucha to bym chyba tynk ze sciany zjadala, moje medytacje cos sie ostatnio nie sprawdzaja ;)
A dzis u nas taki termin: Zobacz załącznik 875428
Szybko zleci jakiej uzywasz aplikacji

Dziewczyny które mają już doświadczenie pytanie do was . Jakie ubranka najlepiej sprawdzą się w listopadzie i zimie ogólnie. Bo nie wiem czy lepiej kupić więcej bodów, kaftaników i spodenek czy lepiej body i spochy/pajace (nie wiem czym to się różni ) . Niby się mówi ,że dla dzidziusia jedna warstwa więcej no ale co jak jest jeszcze kocyk czy rożek ? To jest dodatkowa warstwa ? Zwariować można [emoji23] dajcie znać co wy kupujecie , jakie są wasze preferencje co do zestawów i jak łączcie te ubranka w gotowe komplety [emoji4]

No i mam dziewuchę :D moje przeczucie zawiodło :D chociaż to było bardziej marzenie, a nie przeczucie [emoji14]
Jejkuuu. Jak się opiekuje dziewczynką :o
A dodatkowo zapytałam lekarza czy mogę współżyć i powiedział "nie, no absolutnie, ewentualnie 3 raz dziennie" haha :D
Haha a to pewnie partner się ucieszy z takich zaleceń! [emoji23] Gratuluję córeczki [emoji16][emoji173]

No i mam dziewuchę :D moje przeczucie zawiodło :D chociaż to było bardziej marzenie, a nie przeczucie [emoji14]
A dodatkowo zapytałam lekarza czy mogę współżyć i powiedział "nie, no absolutnie, ewentualnie 3 raz dziennie" haha :D
Gratulacje coreczki twoje pierwsze dziecko? Coreczki sa super ja mam pierwsza corcie a chcialam miec synka a za drugim razem sie udalo a taraz jestem bardzo szczesliwa ze bedzie znowu corcia

Dziewczyny które mają już doświadczenie pytanie do was . Jakie ubranka najlepiej sprawdzą się w listopadzie i zimie ogólnie. Bo nie wiem czy lepiej kupić więcej bodów, kaftaników i spodenek czy lepiej body i spochy/pajace (nie wiem czym to się różni ) . Niby się mówi ,że dla dzidziusia jedna warstwa więcej no ale co jak jest jeszcze kocyk czy rożek ? To jest dodatkowa warstwa ? Zwariować można [emoji23] dajcie znać co wy kupujecie , jakie są wasze preferencje co do zestawów i jak łączcie te ubranka w gotowe komplety [emoji4]
Ja kupuje body z długim plus Polspioszki to jedna opcja. Druga opcja to body z krótkim i na to pajac. Kaftaników i śpiochów nie mam praktycznie, tamte zestawy wydają mi się wygodniejsze. W szpitalu na pewno zawiną w kocyk czy rożek a w domu to będę patrzec czy im zimno czy nie i Ew okrywać lub pakować w otulacz. Większa rozkmine mam w czym je ze szpiatala przywieźć. Chyba jeszcze nie w takim ortalionowym kombinezonie co? Myślałam o jakimś pluszowym pajacu/misiek plus koc? Listopad bywa jeszcze bardzo ciepły.

No i mam dziewuchę :D moje przeczucie zawiodło :D chociaż to było bardziej marzenie, a nie przeczucie :p
A dodatkowo zapytałam lekarza czy mogę współżyć i powiedział "nie, no absolutnie, ewentualnie 3 razy dziennie" haha :D
No i ekstra :) ja tez się nastawiałam na chłopca chociaż jednego a mam raczej dwie panny. Mąż już mówi do nas moje dziewczynki i bardzo się cieszę !

Ja kupuje body z długim plus Polspioszki to jedna opcja. Druga opcja to body z krótkim i na to pajac. Kaftaników i śpiochów nie mam praktycznie, tamte zestawy wydają mi się wygodniejsze. W szpitalu na pewno zawiną w kocyk czy rożek a w domu to będę patrzec czy im zimno czy nie i Ew okrywać lub pakować w otulacz. Większa rozkmine mam w czym je ze szpiatala przywieźć. Chyba jeszcze nie w takim ortalionowym kombinezonie co? Myślałam o jakimś pluszowym pajacu/misiek plus koc? Listopad bywa jeszcze bardzo ciepły.
No ja tez nie wiem w czym ze szpitala wrócimy chyba przygotuje kilka opcji i zostawię w domu A w dzień wyjścia narzeczony przywiezie tą która będzie adekwatna do pogody [emoji16]

reklama
Do góry