Hej dziewczyny
Jesli mam 113/54 p 57 i boli mnie glowa to może kawy z mlekiem slabej powinnam sie napic jak myslicie ? ??
Ciśnienie nie takie złe We wtorek u lekarza miałam 103/58 i nic nie powiedział. Ale ja jestem niskociśnieniowcem i mi nic się nie dzieje, w sensie normalnie się czuję. Ale kawy możesz się napić, w ciąży można jakbyś chciała ze 3 albo 4 wypić to już inna sprawa
Ja już czuję taką presję czasową... Tego jest naprawdę dużo do kupienia i wolę to zrobić teraz, a nie za jakiś czas, gdy trudno mi będzie podnieść tyłek z łóżka. Oglądam ceneo, wyszukuję najlepsze oferty (dzisiaj na przykład za fajną cenę kupiłam pampersy zestaw 1+2 na allegro) i przeglądam olx pod kątem ciuszków. Co do wkładek laktacyjnych, pod tym linkiem jest fajny test: Link do: Testujemy wkładki laktacyjne
Kosmetyki wybrałam natomiast z serii MomMe
ja tez planuje skończyć zakupy do końca września, może wcześniej. W październiku mam być zwarta i gotowa już Po prostu jeszcze nie zaczęłam... ale zacznę... w końcu Może jak już kupię rzeczy do salonu co chcę i zakończę temat zmywarki w kuchni (remont szafek i całości)...