Oki. Dziekuje.Daje radę kochana. Praca uczy organizacji hehe także jak się człek dobrze zorganizuje to wykorzystuje każda minutę z dniA
Możesz brać Espumisan i patrz co jesZ
reklama
majacyr
Fanka BB :)
Ja używałam przy tamtych dzieciach i teraz też zamierzam.Nie używa się już spirytusu do pępka .
Napisałam, co ja kupię, a każda zrobi jak uważa.
Mimo wszystko to jest rana i wg mnie należy odkażać.
A w ile sztuk i jakiego rodzaju i rozmiaru ubrań planujecie się zaopatrzyć? Ile sztuk body, śpioszków, półśpioszków, kaftaników, pajacyków, rampersów? I jak te ciuszki zamierzacie ze sobą łączyć na zimę?
Współczuję tylu rzeczy na głowie. Jeszcze jak się pracuje, to już w ogóle trudno wygospodarować chwilę.
Nie jest źle. Teraz tylko okres podsumowań miesięcznych, trochę gorzej, ale ogólnie w pracy jestem teraz bardziej jako mentorka/nauczycielka. Więc jak dziewczyna robi moją robotę to poważne rzeczy sprawdzam, mniejszych już nie. I jeszcze zostało do pokazania trochę... no i w lipcu i w sierpniu zastępstwa za koleżanki.. myślę, że w sierpniu choćby się waliło i paliło muszę zacząć, dwa m-ce powinno starczyć Tak na spokojnie
Co do ubrań... ja kaftaników i śpiochów nie używałam, nie lubię. W domu jak chłodno to body z krótkim na to pajacyk albo półśpiochy z bluzeczką z długim rękawem, albo body z długim rękawem i na to bluzka z krótkim - chłopcy fajnie tak wyglądają. Jak ciepło w domu (ja nie lubię ) to tylko body z długim i półśpiochy na przykład. A na wyjście to zależy czy masz śpiworek w gondoli czy kombinezon i tylko nakrycie...
Intuicyjnie trochę ubierałam. Nie będziesz mieć z tym problemu
Ja Cie podziwiam, bo ja nie pracuje mam tyle wolnego czasu I zamiast zajac sie cxyms pozyteczbyn to woke wymyslac sovie choroby I powodowac to, ze pozniej mi sie vrzuch stawia I boli.
Coś w tym jest, że jak czasu zbytnio nie ma to głowa nie myśli o głupotach.
Wg mnie masz normalne dolegliwości ciążowe, dopóki nie położysz się na podłogę płacząc z bólu to jest ok Albo coś nie ustępuje po jakimś czasie... i tego się trzymaj! Skup się na wyprawce, poczytaj książkę, idź na spacer albo usiądź na ławce, kup loda i będzie dobrze A złe myśli przychodzą to ich nie drąż, tylko odganiaj i powtarzaj jak mantrę: wszystko jest w porządku!!
majacyr
Jakbyś miała wyrostek to byś się za przeproszeniem zesrała z bólu i gorączka, wymioty i zero jedzenia.Tylko ja sie tak uparlam na ten wyrostek, ze mam schizy, ze on mi sie rozlal w brzuchu I tak mi sie objawia :/ .. I ze umre
Przestań sobie na siłę szukać chorób, skup się na czymś innym.
Są kobiety, które muszą leżeć, brać masę leków i są pogodne dla dziecka.
Pomyśl, że jak Ty się denerwujesz to dziecko też to odczuwa i jak najszybciej idź na terapię.
Ja Cię mogę wysłuchać, ale nie jestem w stanie Ci pomóc jak profesjonalista.
Tyna_88
Gdzieś kiedyś przeczytałam, żeby espumisan dużo popić wodą, że wtedy lepiej działa niż jak zapijesz 1 łykiemMożesz brać Espumisan i patrz co jesZ
majacyr
Kolka czy wzdęcia? Espumisan jest bezpieczny.Ale mnie dzisiaj wydelo kolki mnie lapia i jestem jak nadmuchany balon wzielam 1 tabletke ulgix max zobaczymy czy mi pomoze i czy nie zaszkodzi...
Dobrze, postaram sie. Jedynie co to od wczoraj mam taki spiety, nadety brzuch I wydsje mi sid, ze za duzo gazow mam I temu tez mam twardy, a nie chce juz znowu panikowac bo w poniedzialek mam wizyte.Nie jest źle. Teraz tylko okres podsumowań miesięcznych, trochę gorzej, ale ogólnie w pracy jestem teraz bardziej jako mentorka/nauczycielka. Więc jak dziewczyna robi moją robotę to poważne rzeczy sprawdzam, mniejszych już nie. I jeszcze zostało do pokazania trochę... no i w lipcu i w sierpniu zastępstwa za koleżanki.. myślę, że w sierpniu choćby się waliło i paliło muszę zacząć, dwa m-ce powinno starczyć Tak na spokojnie
Co do ubrań... ja kaftaników i śpiochów nie używałam, nie lubię. W domu jak chłodno to body z krótkim na to pajacyk albo półśpiochy z bluzeczką z długim rękawem, albo body z długim rękawem i na to bluzka z krótkim - chłopcy fajnie tak wyglądają. Jak ciepło w domu (ja nie lubię ) to tylko body z długim i półśpiochy na przykład. A na wyjście to zależy czy masz śpiworek w gondoli czy kombinezon i tylko nakrycie...
Intuicyjnie trochę ubierałam. Nie będziesz mieć z tym problemu
Coś w tym jest, że jak czasu zbytnio nie ma to głowa nie myśli o głupotach.
Wg mnie masz normalne dolegliwości ciążowe, dopóki nie położysz się na podłogę płacząc z bólu to jest ok Albo coś nie ustępuje po jakimś czasie... i tego się trzymaj! Skup się na wyprawce, poczytaj książkę, idź na spacer albo usiądź na ławce, kup loda i będzie dobrze A złe myśli przychodzą to ich nie drąż, tylko odganiaj i powtarzaj jak mantrę: wszystko jest w porządku!!
majacyr
Nie zafałszuje wyniku antybiotyk brany przez 3 dni i w dodatku nie tak jak Ci lekarz napisał, bo sama pisałaś że zmniejszyłaś sobie dawkę.Wiem, ze nie wyleczy mi rozlanego wyrostka tylko chodzi mi o to, ze mogl zafalszowac wynik stanu zapalnego.
reklama
majacyr
Mój ulubiony kolor.Zobacz załącznik 873773 DZISIEJSZY ZAKUP
A co to jest? Rożek? Kocyk?