reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny od wczoraj się stresuję, nie wiem czy jest czym od wczoraj po wizycie w toalecie mam takie czerwono brązowe, nie wiem jak to nazwać takie coś jak ubierzecie nowe czerwone ubranie i są kulki, tylko to jest wybitnie drobne. Czy powinnam się martwić? Chyba pójdę jutro do ginekologa.

Witam koleżanki oczywiście te Nowe też gratulacje dla Was:)
Dziś w nocy doświadczyłam seansu snów erotycznych :laugh2::laugh2::laugh2:i chyba po dwóch tygodniach braku ochoty na s....:-) :) światełko z czerwonego zmienia się powoli na zielone:-D masakra :-) :):-) :):-) :)
Co do mdłości to ja mam zazwyczaj jak jestem głodna ale takie dziwne napady głodu bo w 5min robię się taka jakbym z tydzień nic nie spożywała. I to zazwyczaj rano zaraz po przebudzeniu i póznym wieczorem jak idę spaćo_O A ile według tam jakichś norm mogą trwać mdłości??? i jak wyglądało to u was z doświadczenia???

A jest widzę tylko wystarczyło przewrócić tel dzięki dziewczyny za podpowiedź :)
Ja nie widze nawet w poziomie, nie wiem od czego to jest zalezne :/
@Dita_333 no wlasnie na pamiatke tez chce. Z pierwsze ciazy tez jeszcze gdzies mam zakopany :D
Ja mam pudelko z pamiatkami syna, test ciazowy, pierwsza czapeczka, branzoletka szpitalna, kosmyk wlosow itp [emoji14] teraz tez robilam kolejny test zeby byl widoczny, bo tamte bladziochy sie na pamiatke nie nadaja [emoji14]

Nigdy wiecej nie pochwale dnia przed zachodem slonca [emoji85] mowilam, ze nie mam mdlosci, a w tesco tak mnie zmulilo, ze az musialam wyjsc na powietrze [emoji85]

4c3tskjoppjijysx.png

@Igorowelove tez mam takie pamiątki bransoletki szpitalne itp ale włosów jej nie cielam a szkoda bo sie urodzipa z taka bujna czarna czupryna ze w szoku bylam jak ją wyciągnęli a teraz blondyna jest hehe :-D

Co do Suwaczka dziewczyny wkleiłem sygnygature zapisalam i jak widać nie dziala :(

Ja nie widze nawet w poziomie, nie wiem od czego to jest zalezne :/

Ja mam pudelko z pamiatkami syna, test ciazowy, pierwsza czapeczka, branzoletka szpitalna, kosmyk wlosow itp [emoji14] teraz tez robilam kolejny test zeby byl widoczny, bo tamte bladziochy sie na pamiatke nie nadaja [emoji14]

Nigdy wiecej nie pochwale dnia przed zachodem slonca [emoji85] mowilam, ze nie mam mdlosci, a w tesco tak mnie zmulilo, ze az musialam wyjsc na powietrze [emoji85]

4c3tskjoppjijysx.png

W ustawieniach strony możecie wcisnąć 'wersja na komputer' . wtedy widze te suwalski jak na kompie.
Ja noire inept na fonie i widze te suwaczki.a teraz widze nawet pionowo o_O hmm

Witam noweee przyszle brzuchatki:):):):)

Z synem nie pamietam mdlosci..a z corka to mialam ale nie jakies wybitnie dokuczajace do 12tyg

reklama
W ustawieniach strony możecie wcisnąć 'wersja na komputer' . wtedy widze te suwalski jak na kompie.
Ja noire inept na fonie i widze te suwaczki.a teraz widze nawet pionowo o_O hmm

Witam noweee przyszle brzuchatki:):):):)

Z synem nie pamietam mdlosci..a z corka to mialam ale nie jakies wybitnie dokuczajace do 12tyg
Na aplikacji chyba nie mam takiej opcji [emoji782]

4c3tskjoppjijysx.png

Do góry