reklama
Płomyk*
Fanka BB :)
W sygnatureDziewczyny a gdzie tutaj się wkleja link suwaczka?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, wizytę mam dopiero we wtorek i bardzo bym chciała usłyszeć serduszko..
Też mam wizytę 20.03 Wierzę, że obie zobaczymy pikające serduszka A w którym tygodniu będziesz? Ja miałam mega szybko ovu, dlatego na to liczę..
Zocha
Hehe, mama chce dobrze...
Sara
Też tak miałam w któryś dzień, że zelżały...w sobotę chyba. Ale wróciły. Więc ciesz się z każdej minuty
Urabura
Na pewno wielka radość, szok i niedowierzanie Ja też byłam pewna, że się nie udało, bo mnie w ogóle podbrzusze nie bolało jak na @, a w tamtej ciąży tak, wiec czekałam na taki objaw. Za to lewy jajnik czułam, jakby rozpieranie
Gosia
Mnie mdli prawie od zrobienia testu, pod koniec czwartego tygodnia! tyko wtedy były lżejsze, teraz masakra
LassHa
No to trzymam kciuki żeby już było serduszko, chociaż może być pare dni za wcześnie
Oby było !! Do gin mam 100km, ale jak nie bedzie serduszka to umówie sie na nastepna wizyte tydzien później [emoji12]
W sygnature
To znaczy ? [emoji5]
Oby było !! Do gin mam 100km, ale jak nie bedzie serduszka to umówie sie na nastepna wizyte tydzien później [emoji12]
100km? wow! Ja mam 20km. To jakiś twój sprawdzony ginekolog?
Wchodzisz na suwaczki. com, wybierasz suwak i póżniej kopiujesz link tutaj, jak masz konto to musisz kliknąć w SYGNATURA i tam wklejasz linkTo znaczy ? [emoji5]
justyna90m
Zaangażowana w BB
ja byłam w 6tyg,to był pęcherzyk ale serduszka jeszcze nie było. Teraz mam wizytę 22.
Wchodzisz na suwaczki. com, wybierasz suwak i póżniej kopiujesz link tutaj, jak masz konto to musisz kliknąć w SYGNATURA i tam wklejasz link
Hmm zaloguje się przez stronę normalnie i spróbuje bo na aplikacji jakoś nie mogę tego rozkminić
reklama
Płomyk*
Ja musze zrobic drugi ale jakis wewnetrzny glos kaze mi sie wstrzymac jeszcze pare dni jutro rano robie test dla pewnosci czy nic sie nie zmienilo bo tylko ta jadna bete robilam na razie a te dwie kreski to jednak dwie kreski a nie jakies tam cyferki hahaha