reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Gratuluję:) Możesz podać przewidywany termin porodu?
Domyślam jak się ucieszyłaś, ja się popłakałam ze szczęścia jak zobaczyłam w końcu tą II kreskę :tak:

Dopisałam:)
Łączę się w bólu mdłościowym :sorry: Ale mi wbrew pozorom pomaga jedzenie, na chwilę przechodzą, choć nie na długo, ale nawet godzina czy pół jest na wagę złota :tak:

Witaj i gratuluję:)
Nie wiesz co było przyczyną tamtych poronień? :oops: Bierzesz luteinę?

Przegryzaj cokolwiek. Może trochę ci ulży. Mi pomaga jedzenie. A ten kwaśny posmak...to nie zgaga? Nie wiem, bo chyba jeszcze nie miałam o_O

+/- 12.11 :) u mnie był ogromny szok, testy robiłam jak wariatka i nie nastawiałam się, że w tym cyklu się uda. nawet jakiś tydzień temu miałam bóle brzucha i piersi jak na miesiączkę i cały wieczór ryczałam, że znów nic z tego ;) wczoraj rano nasiusiałam, weszłam pod prysznic i sięgając po kosmetyki przypadkowo jakoś zerknęłam :D szybki spacer z psem i biegusiem na krew :) w drodze powrotnej skoczyłam jeszcze do apteki po testy i powtórzyłam przed wynikami bety XD totalne szaleństwo i przeogromna radość :D

reklama
Dziewczyny... Dzisiaj mdli i mnie od rana.. Możliwe, że to ta ciąża daje o sobie już znać? To dopiero poczatek 5 tygodnia, wiec aż wręcz niemożliwe mi sie wydaje..

Ja wczoraj wieczorem miałam takie mdłości ze nawet migający telewizor mi przeszkadzał i poszłam spać bo nie mogłam wytrzymać a dzisiaj od rana powtórka na szczęście teraz troszkę przeszło

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ! Niepotrzebnie sie chwaliłam,że nie mam mdłości i wymiotów. Właśnie dziś mi sie zaczeły... Nawet nie jestem w stanie nic przełknąć [emoji33]
A dodacie mnie do tej tabelki ?
Imie Halina wiek 22 data porodu, wstepnie 10.11

Ja tez mam termin według OM na 10.11 :) byłaś już na usg ? Było coś widać ? Bo ja wczoraj byłam i było widać tylko pęcherzyk ciążowy i zoltkowy :)

Ja tez mam termin według OM na 10.11 :) byłaś już na usg ? Było coś widać ? Bo ja wczoraj byłam i było widać tylko pęcherzyk ciążowy i zoltkowy :)

Nie, wizytę mam dopiero we wtorek i bardzo bym chciała usłyszeć serduszko..

Dita_333 widzę ze mnie tez dopisałas, możesz jeszcze wpisać wiek 23l.
Dziękuje za przyjęcie :D

Dziewczyny... Dzisiaj mdli i mnie od rana.. Możliwe, że to ta ciąża daje o sobie już znać? To dopiero poczatek 5 tygodnia, wiec aż wręcz niemożliwe mi sie wydaje..
Tak, to mozliwe [emoji14]

4c3tskjoppjijysx.png

reklama
Ja następna wizytę dopiero mam na 27.03 nie wiem jak ja wytrzymam te dwa tygodnie, wtedy już na pewno będzie widać serduszko

Do góry