Sasanka14
Fanka BB :)
Wspólny poród i przywitanie Maleństwa to musi być najpiękniejsza chwila... [emoji7] zazdroszczę.Hej
Ja czuję wszędzie te kopniaki już . Z każdej strony..i boli w środku jak chyba fikołka robi albo nie wiem sama ..a uchwycić mi księcia teZ jest trudno ...brzucho lata . Wszyscy widza a co wezmę telefon to cisza wrrrrrrr
Weronika to nieźle. Ja będę mieć chyba rok hmm
Ale i tak po miesiącu dorabiać będę choćby 3 h dZiennie.. będę potrzebować kogoś tylko co 4 tyg(mąż będzie siedział) ..na 2 i mam bliska znajoma która się zaoferowała także powinnam ..ja dac rade jeśli chodzi o rozLake LOL a z karmienien się wyklaruje
Czas pokaże jak planami będzie
Mam ciśnieniomierz ale nie mierze jakoś bo zawsEz było ok. Zdrowa że mnie kobitka haha
Mąż będzie ze mną jak i poprzednio i nie wyobrażam sobie inaczej..to moja najbliższą osobą i nawet jeśli mało co pomoże to jego obecność jest dla mnie kojąca a co do krwawych obrazów. Ja znam jego ..zna mnie on i nic to nie zmieniło między nami
Nawiasem mówiąc masował mi plecy . Mowil dasz radę ! Mimo że cierpiał nie mogąc nic więcej zrobić jak to powiedział .. a płaczu jego jak się mała urodziła i dali mi ją na piers nigdy nie zapomnę i tym bardziej chce by był . Mimo wszysto