reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Bardzo mi przykro że partner się nie wykazał :( może kiedyś pójdzie po rozum do głowy... :(
A Synkowi dużo zdrówka :*

A drugi synek potwierdzony?

O jej Balonbalons bardzo mi przykro kochana . Zaglądaj do nas chociażby żeby napisać jak się czujesz. Wyżalić . Wesprzemy napewno i zobaczysz że będziesz jeszcze z kimś szczęśliwa . Kogoś kto będzie wart ciebie i twoich dzieci.

reklama
U mnie męża nie będzie, bo na cesarkę w Polsce jeszcze raczej nie wpuszczaja a szkoda bo by chciał. Przy naturalnym tez by był ale przy partych to tyłem do akcji głównej, przy głowie:) jeśli by nie chciał to pewnie zabrałabym przyjaciółkę czy mamę.
Wpuszczają w większości szpitali tylko trzeba zapłacić ale 200 to nie majątek jak ma ci być raźniej ;)

Cześć Dziewczyny :) ja wracam z polowkowych. Wszystko dobrze, Dzidziuś rozwija się prawidłowo :) Córeczka potwierdzona :tak: będzie Amelia ;)
U mnie z ruchami tak jak w pierwszej ciąży, synka poczułam bardzo późno i teraz też tak mam. Pomimo, że to druga ciąża czuję tylko lekkie laskotanie i to głównie jak już leżę.
Miłego popołudnia :)
Jak moja córka;) gratka kochana!!!

Dziewczyny a jak z obecnością waszych partnerów przy porodzie? Chcecie tego ? Napiszcie jaka jest wasza decyzja i dlaczego ? Bardzo jestem ciekawa [emoji6]

Zdecydowanie tak, oboje nie wyobrazamy sobie inaczej [emoji4]
Dla mnie porod jawi sie jako niesamowicie wzruszajacy i intymny moment. Dziecko jest nasza wspolna radoscia i chyba bym zostawila faceta, ktory nie chcialby dzielic go ze mna ;)
Na szczescie moj maz jest tego samego zdania, to tak wazne wydarzenie w jego zyciu, ze nie wyobraza sobie, zeby go to ominelo. Zreszta zawsze jest dla mnie wsparciem i w bolu rowniez nie zamierza sie wycofywac :) Mysle, ze to moze tylko wzmocnic nasz zwiazek :)

BTW: maz chodzi ze mna rowniez na wszystkie wizyty, byl na pierwszych USG i podczas badan - dla niego to zupelnie normalne :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co myslicie o porodzie w matce polce ? Mam do szpitala 20 min w razie czego :) poprzedni porod mialam w madurowiczu ale teraz mam 50 min do szpitala wiec nawet na szybko cos przywiez czy co niestety odpada :(

Zaplacilabym i więcej ale w mojej okolicy nie ma takiej możliwości. I raczej w nielicznych szpitalach jest.
Szkoda. Myślałam że to już norma.
U nas można a mój i tak powiedział że siła go nie zaciagne haha jak ma mdlec to niech nie idzie trudno. A ja sobie w lampę tym razem chętnie popatrzę (lustrzana tak ustawiona że można sobie popatrzeć jak operują) :p

reklama
Szkoda. Myślałam że to już norma.
U nas można a mój i tak powiedział że siła go nie zaciagne haha jak ma mdlec to niech nie idzie trudno. A ja sobie w lampę tym razem chętnie popatrzę (lustrzana tak ustawiona że można sobie popatrzeć jak operują) :p
Wszystkie moje znajome o tej lampie mówią ;) ja niestety przy pierwszej cc nic nie podejrzalam bo bez okularów to ja tam nic nie zobaczę [emoji28]

Do góry