Igorowelove mi też zawsze mówi że na kolejną wizytę i robię kilka dni przed. Wizytę mam we wtorek już a niestety u mnie w labo oprócz moczu i morfologii na wyniki czeka się 3-4 dni więc chce zdążyć bo mam kilka innych badań do zrobienia. A poza tym jutro maz idzie później do pracy to zajmie się synkiem a oprócz jutra to już nie miałabym kiedy zrobić bo nie będę miała tak z rana 2.5 godz wolnych. I dlatego tak wyszło ale to też jest dobry czas na zrobienie krzywej
reklama
Góraleczka89
Fanka BB :)
Ja też zamierzam kupić, w zamian za pościel z ochraniaczem i innymi bajerami. Nawet już mam upatrzony Link do: 5 elem KOKON materac motylek kocyk poduszka MINKY i są zdj że starsze maluchy też mogą korzystać, jako np mata.Nigdy nie miałam.
Podoba mi się, ale jak zobaczyłam wymiary to dla mnie bez sensu 150zł na 2 tygodnie, bo zaraz wyrośnie.
Gdyby były większe to może i bym kupiła.
Na łóżku nawet w szpitalu kladłam dziecko wpoprzek i zabezpieczałam kocem czy kołdrą.
To ja już nie wiem jak z tą krzywa. Nawet sprawdziłam na skierowaniu czy na pewno mam ja teraz zrobić i jest tam jak byk haha. Ufam mojemu lekarzowi i wierzę że wie co robi ale nie omieszkam o to na wizycie we wtorek zapytać i zapytam czemu tak wcześnie. W pierwszej ciąży też tak robiłam i było wszystko dobrze Na szczęście się tym nie przejmuje bo raczej od cukrzycy ciążowej czy czegoś podobnego to mi daleko więc olewam to
Paulianna89
To ja już nie wiem jak z tą krzywa. Nawet sprawdziłam na skierowaniu czy na pewno mam ja teraz zrobić i jest tam jak byk haha. Ufam mojemu lekarzowi i wierzę że wie co robi ale nie omieszkam o to na wizycie we wtorek zapytać i zapytam czemu tak wcześnie. W pierwszej ciąży też tak robiłam i było wszystko dobrze Na szczęście się tym nie przejmuje bo raczej od cukrzycy ciążowej czy czegoś podobnego to mi daleko więc olewam to
Zrób jak zaleca Twój lekarz [emoji4] skoro tak chce to tak musi być, to on prowadzi Twoją ciążę [emoji6]
W sumie jeszcze się nad tym nie zastsnawialismy. Ślub planujemy, ale to na pewno po urodzeniu, wiec musimy sie zastanowic jak to załatwićMam pytanie do dziewczyn, które nie są w związku małżeńskim. Czy będziecie załatwiać uznanie ojcostwa w urzędzie oraz kwestie nazwiska po porodzie czy przed?
Anka_x
Strasznie mi się podobają te gniazdka i wydają się być bardzo praktyczne. Boję się jednak, że są niebezpieczne i nie wiem w sumie, w którym iść kierunkuJa też zamierzam kupić, w zamian za pościel z ochraniaczem i innymi bajerami. Nawet już mam upatrzony Link do: 5 elem KOKON materac motylek kocyk poduszka MINKY i są zdj że starsze maluchy też mogą korzystać, jako np mata.
Link do: Gniazdka niemowlęce - gniazdka śmierci? Uwaga, mogą być groźne!
To gniazdko, które wysłałaś jest ładne, ale ma poduszkę, która w mojej opinii może się przyczynić do SIDS, a ponadto poduszki są raczej niewskazane dla noworodków. Niektóre firmy produkują tzw. bezpieczne gniazdka, w których po tym jak dziecko zaśnie można odpiąć tę obwarzankę wokół.
Np. https://otulacz.pl/produkt/tulik-bezpieczne-gniazdko-niemowlece-sloneczne
pollyyoanna
Zaangażowana w BB
Witam, czy spotkała się któraś z was z prawostronnym łukiem aorty? Niby wszyscy zapewniają że to nic złego, ale...
reklama
Anka_x
Nie spotkałam się, ale jak przeglądam internet to widzę, że wiele osób odsyła do Fundacji Serce Dziecka. Może warto do nich napisać, przytoczyć diagnozę i wybadać czy należy się tym martwić czy nie. Mają również stronę na facebooku i publikację w internecie (pdf) o wadach serca. Aczkolwiek nie pokusiłabym się o samodzielne czytanie publikacji, z uwagi na to, że nie będąc lekarzem można wiele rzeczy nadinterpretować i dopisywać sobie teorie.Witam, czy spotkała się któraś z was z prawostronnym łukiem aorty? Niby wszyscy zapewniają że to nic złego, ale...