reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Cześć dziewczyny! (Cześć piorunem z bbf?) chciałabym do was dołączyć, termin według OM na 10.11 robiłam dwie bety 8.03 2015 i 13.03 9021 przyrost prawidłowy za mną już dwie wizyty bo od razu jak zobaczyłam || kreseczki to poleciałam po clexan i duphaston (ze względu na 2 poronienia) i dzisiaj miałam wizytę na której miałam już pęcherzyk i ciałko żółte jeszcze bez zarodka.. na dzisiaj wychodzi 5t3d ciazy :)
Wierze ze tym razem się wszystko dobrze skończy! :) następna wizyta 27.03 już nie mogę się doczekać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie od niecalych dwuch tyg. Nawet tomografie mi chciala robic w szpitalu ale jak jest chocby cien szansy ze jest ciąża to lepiej nie.

Nareszcie w domku :)

A jesteś pewna, że to nie były pierwsze objawy ciąży? Teraz tak nie miałam ale pamietam w poprzedniej, że miałam mocne zawroty głowy i takie osłabienie. Nawet do lekarza miałam jechać :) i okazało się, że w ciąży jestem a zawroty zaczęły mijać i się w końcu skończyły ;)

Mnie juz jakis czas tak brzuszek.nie dokuczal jak dzis:/ ..cmi.
Kluje w boku... Ciagnie..czuje gule... I zawsze to idzie w parze z mega bolacymi piersiami..
Skok rozwojowy?
Dzis wezme kapiel..zrelaksuje sie troche a teraz ide wszamac meza zapiekanke z kurczaxkiem boczkiem malaronem itd.
Myslalam by zrobić cos na jutro do jedzonka
Bedzie mial niespodzianke

Czizez, aleś mi zrobiła smaka tą zapiekanką!! Dawaj ją tu!!!;)
Ja wczoraj miałam kłucie w jajniku i rzeczywiście mocniej bolały mnie piersi ale to dosłownie przez dwie, trzy godziny i przeszło...

Cześć dziewczyny! (Cześć piorunem z bbf?) chciałabym do was dołączyć, termin według OM na 10.11 robiłam dwie bety 8.03 2015 i 13.03 9021 przyrost prawidłowy za mną już dwie wizyty bo od razu jak zobaczyłam || kreseczki to poleciałam po clexan i duphaston (ze względu na 2 poronienia) i dzisiaj miałam wizytę na której miałam już pęcherzyk i ciałko żółte jeszcze bez zarodka.. na dzisiaj wychodzi 5t3d ciazy :)
Wierze ze tym razem się wszystko dobrze skończy! :) następna wizyta 27.03 już nie mogę się doczekać

Witam i gratuluję:)
Na pewno z Bąblem będzie wszystko ok, nie ma innej opcji!! :)

Szumy miewalam juz wczesniej a pierwsze zawroty glowy max 2 dni po owu wiec raczej odpada :p
Teraz jeszcze mi sie zdazaja ale słabsze i bez wymiotow albo nauczylam sie posrepowac przy tych atakach albo zadzialaly leki od internisty ktorych tez juz chyba nie bede brala

Ja jestem jescze przed terminem @ i troche jestem niespokojna bo jeszcze wszystko moze sie wydazyc a dwa miesiace temu mialam chyba biochemiczną no i czekam co bedzie... W czwartek zrobie test jak beda wyrazne 2 kreski to jest ok a jak nie to polece na bete czy w ogole jest przyrost...
Bede wiedziala na wizycie w piatek na 100% i dopytam laryngologa co dalej z tym blednikiem

Ostatnia edycja:
Mnie codziennie ale nie cały czas kłują jajniki raz jeden raz drugi a raz mam bóle jakby na okres ostatnio to najbardziej w nocy :) dzisiaj po usg tez bolał mnie brzuch tak trochę dziwnie ale na szczęście przeszło bo już zaczęłam się martwić :)

Ja w sumie tez czuje takie lekkie ćmienie jak na @ a od kad urodzilam starszą nie mam zednych odczuc na @ wiec uznaje to za pozytywny obiaw. No i cycki pobolewaja ale tez tak ze rano wlasciwie wcale a w dzien sie nasila. No i chwilami ten nieszczesny slinotok hahaha

Piersi raz bolą raz nie bolą ale jak już zaczną to jakby miały zaraz wybuchnąć :) ale to dobrze przynajmniej czuć coś ze to ciąża :)

Szumy miewalam juz wczesniej a pierwsze zawroty glowy max 2 dni po owu wiec raczej odpada :p
Teraz jeszcze mi sie zdazaja ale słabsze i bez wymiotow albo nauczylam sie posrepowac przy tych atakach albo zadzialaly leki od internisty ktorych tez juz chyba nie bede brala

Ja jestem jescze przed terminem @ i troche jestem niespokojna bo jeszcze wszystko moze sie wydazyc a dwa miesiace temu mialam chyba biochemiczną no i czekam co bedzie... W czwartek zrobie test jak beda wyrazne 2 kreski to jest ok a jak nie to polece na bete czy w ogole jest przyrost...
Bede wiedziala na wizycie w piatek na 100% i dopytam laryngologa co dalej z tym blednikiem

Aha, czyli jednak nie od ciąży hehe:)
Mi tez dwie kreski wyszły przed terminem, i to kilka dni,z 6? Ale miałam chyba wczesna ovu wiec i test wyszedł wcześniej ;)
Myślę, że na pewno zapisze ci leki bezpieczne w ciąży, a moze ta ciąża cię uleczy i ci przejdą trochę objawy? W sumie ciąża to burza hormonalna dla organizmu wiec czemu nie ;)

reklama
Widzicie, a mnie piersi prawie w ogóle nie bolą. Czuję, że są, ale żeby jakoś strasznie bolały to nie. A podbrzusze w tyk cyklu nie bolało mnie wcale, jedynie jajniki naprzemiennie, bardziej lewy. I teraz też jeżeli w ogole bolą, to ten lewy choć czasem nie wiem czy to nie sama pachwina już. Także skromne mam objawy. Znikome.
No nie licząc obrzydliwych mdłości ;)

Do góry