reklama
"Teoretycznie przedział czasowy na badanie USG połówkowe to od 18 do 22 tygodnia ciąży. A dokładnie 18 tyg +0 dni, a 22 tyg + 6dni." cytat z bloga mamyginekolog. Jak w googlach wpisze polowkowe - mamaginekolog to wyskoczy Ci jej artykuł na temat badan polowkowych.Dziewczyny, a jak to jest? Bo mi lekarz kazal przyjsc na polowkowe miedzy 22-24tc
D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
majacyr
Fanka BB :)
Gratuluję córeczki i że zdrowo rośnie.Cześć Dziewczyny
Ja już po wizycie, wszystko Oki córeczka waży 440 g. Termin z OM zblizony bardzo do terminu z USG. 2 lipca jadę na polowkowe.
Jeżeli chodzi o ciuszki to w większości kupuję 62 i 68, ale 56 tez coś tam już mam.
Miłego popołudnia
Super
majacyr
Musisz drugi raz iść? Bez sensu.no wlasnie ocenila ze jest ok . Ale prywatnie isc jeszcze mowila przed badaniem .Wiec pewnie kwestia zeby placic kase i tyle
Dobrze, że z dzieckiem ok.
majacyr
Ja kupuje kompletów (śpiochy+kaftanik+koszulka) na 62 6 kompletów, na 68 6 kompletów. Po co Ci więcej.Żaneta, zgadzam się, lekarka co najmniej dziwna... ;/
Wracając jeszcze do ubranek. Wiem, ze 56 nie za dużo kupować, ale nie wiem ile to niedużo 5 sztuk? (5 x body, 5x spiochy itp). Czyli większych rozmiarów kupujecie więcej komplecików?
Jeszcze jak chcesz możesz pajace kupić i body kilka sztuk i mi starczy.
majacyr
Wszystkiego najlepszego oficjalnie na nowej drodze życia.Cześć dziewczyny nie pisałam bo ślub potem poprawiny i ostatecznie poniedziałek na formalności, prezenty itp
Slub super ,pierwszy taniec się udał, goście się świetnie bawili oraz jedzonko smaczne
Ja sama biegałam i przez 6 ostatnich dni nie miałam chwili żeby jesc i wręcz glodowalam
Ogólnie tańczyłam, wręcz skakalam, na szpilkach potem boso i w nd nóg nie czułam bo tak popuchly
Ale przeżyłam, prezenty nas bardzo satysfakcjonuja, poprawiny sama rodzina i kończyło się jedzenie z ślubu bo tyle zostało
I jestem szczęśliwa mężatką
W czwartek jedziemy nad morze do Wladka
Ostatnio też czułam pelzanie ale od kilku dni nie było na to czasu i zapomniałam o takich sprawach
Zaraz trzeba się pakować i jadem na wakacje
Ubranek 56 mam kilka sztuk kaftanikow oraz spodenek czapeczki i body kilka sztuk i tyle
Zaczynam myśleć że ta dziolszka to moje dziecko, oswajam się z tym
Choć mam nadzieję ...że to się zmieni ale już bez ciśnienia
Obecnie 17t3d i jedziemy dalej
9 lipca wizyta u gin zwykła, a 12 prenatalne
Wrzuć w wolnej chwili fotki.
Ja bede w 22+0 czyli jeszcze sie mieszcze, wiec nie tak zle."Teoretycznie przedział czasowy na badanie USG połówkowe to od 18 do 22 tygodnia ciąży. A dokładnie 18 tyg +0 dni, a 22 tyg + 6dni." cytat z bloga mamyginekolog. Jak w googlach wpisze polowkowe - mamaginekolog to wyskoczy Ci jej artykuł na temat badan polowkowych.
Korkowa
Ja po usg polowkowym plec nie do konca potwierdzona bo jak pani ginekolog stwierdzila ze na 100 procent to sie dowiem jak urodze choc mowila ze siusiaka nie widzi a ze mala znowu sobie nogi zalozyla to nie mogla dokladnie zobaczyc
Mala warzy 340 gram wszystko na miejscu nawet profil ma podobny do meza otoz moj maz ma duze i pelne usta i spory nos i tak z profilu jak tatus
Gratulacje córeczki
ONAONAONA dziękuje za przepis to mnie cieszy że jest prosty
Cześć Dziewczyny
Ja już po wizycie, wszystko Oki córeczka waży 440 g. Termin z OM zblizony bardzo do terminu z USG. 2 lipca jadę na polowkowe.
Jeżeli chodzi o ciuszki to w większości kupuję 62 i 68, ale 56 tez coś tam już mam.
Miłego popołudnia
Jestem po badaniu. Wszystkie parametry idealne i na 100 % rośnie mi w brzuchu córeczka Waży już 309 g. Wiek ciazy z usg a okresu niemal idealny bo różnicą 1 dnia wyszła. Jestem przeszczęsliwa że dzidzia zdrowa i rozbawiona, że przeczucie co do córeczki się sprawdziło. Babcia też szczęśliwa bo upolowała wiele dziewczecych ubranek i gotowa na dalsze łowy. Tatuś jeszcze nie wie...
Gratulacje córeczek
hej ja dzis bylam na polowkowym nie powiedziala mi co bedzie bo chce zebym poszla prywatnie na wizyte do specjalisty ktory ma super sprzeg Ogolnie wszystko jest ok tylko mowila ze lozysko.na przedniej scianie i nisko ale mowila zeby sie nie przejmowac wiec nie wiem
Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app
Najważniejsze to że wszystko jest ok.
Sandrus super że uroczystość się udała,teraz na wakacjach sobie odbijesz pełny relaks
Proszę nadganiają dziewczynki bobaski wczoraj trzy to już chyba chłopaków dogoniły
Kto dziś wizytuje trzymam kciuki
reklama