reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny nadszedl ten dzien i ta chwila [emoji3] czuje ruchy dziecka [emoji16][emoji16] czuje jak mi sie rusza w brzuchu [emoji16] ale niestety maz przylozyl reke i nic nie czul nawet nie widac ze sie rusza [emoji17] ale ja go czuje [emoji16][emoji16][emoji16] ale sie wiercil jakies dobre 2 min [emoji16][emoji16]...

reklama
hej ja dzis bylam na polowkowym nie powiedziala mi co bedzie bo chce zebym poszla prywatnie na wizyte do specjalisty ktory ma super sprzeg Ogolnie wszystko jest ok tylko mowila ze lozysko.na przedniej scianie i nisko ale mowila zeby sie nie przejmowac wiec nie wiem

Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app

Tez mam na przedniej ścianie i kazała się nie przejmować . Mogę rodzic naturalnie także ufam lekarce. Poza tym masz jeszcze czas bo łożysko się może podnieść wraz ze wzrostem macicy także to za wczas by się martwić

Czegoś nie rozumiem. Skoro robiła usg połówkowe to ona powinna mieć super sprzęt i umiejętności. Jeżeli nie ma to od razu powinna pokierować Cię do specjalisty w dziedzinie badań tego rodzaju. Plec nie jest najważniejsza ale jeżeli do tego sprzęt jest nieodpowiedni to jak oceniła mózg, serce i inne organy???

Wydaje mi się że ja zbyła ta odpowiedzią po prostu i tyle

Żaneta, zgadzam się, lekarka co najmniej dziwna... ;/

Wracając jeszcze do ubranek. Wiem, ze 56 nie za dużo kupować, ale nie wiem ile to niedużo :D 5 sztuk? (5 x body, 5x spiochy itp). Czyli większych rozmiarów kupujecie więcej komplecików?

Cześć Dziewczyny :)
Ja już po wizycie, wszystko Oki :happy: córeczka waży 440 g. Termin z OM zblizony bardzo do terminu z USG. 2 lipca jadę na polowkowe.
Jeżeli chodzi o ciuszki to w większości kupuję 62 i 68, ale 56 tez coś tam już mam.
Miłego popołudnia ;)

Gratuluję udanej wizyty [emoji5][emoji106]

Jestem po badaniu. Wszystkie parametry idealne i na 100 % rośnie mi w brzuchu córeczka Waży już 309 g. Wiek ciazy z usg a okresu niemal idealny bo różnicą 1 dnia wyszła. Jestem przeszczęsliwa że dzidzia zdrowa i rozbawiona, że przeczucie co do córeczki się sprawdziło. Babcia też szczęśliwa bo upolowała wiele dziewczecych ubranek i gotowa na dalsze łowy. Tatuś jeszcze nie wie...

Gratuluję córeczki [emoji5][emoji16] imię wybrane?

hej ja dzis bylam na polowkowym nie powiedziala mi co bedzie bo chce zebym poszla prywatnie na wizyte do specjalisty ktory ma super sprzeg Ogolnie wszystko jest ok tylko mowila ze lozysko.na przedniej scianie i nisko ale mowila zeby sie nie przejmowac wiec nie wiem

Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app

Ale wszystko w porządku? Serce, narządy, pęcherz? [emoji5]to najważniejsze [emoji5] a ile waży, mierzy? Powiedziała coś?[emoji15]

Dziewczyny nadszedl ten dzien i ta chwila [emoji3] czuje ruchy dziecka [emoji16][emoji16] czuje jak mi sie rusza w brzuchu [emoji16] ale niestety maz przylozyl reke i nic nie czul nawet nie widac ze sie rusza [emoji17] ale ja go czuje [emoji16][emoji16][emoji16] ale sie wiercil jakies dobre 2 min [emoji16][emoji16]...

Super [emoji16] gratuluję [emoji3] czekałaś i się doczekałaś[emoji5][emoji3]

Gratuluję udanej wizyty [emoji5][emoji106]

Gratuluję córeczki [emoji5][emoji16] imię wybrane?

Ale wszystko w porządku? Serce, narządy, pęcherz? [emoji5]to najważniejsze [emoji5] a ile waży, mierzy? Powiedziała coś?[emoji15]

Super [emoji16] gratuluję [emoji3] czekałaś i się doczekałaś[emoji5][emoji3]
Oj tak ale sie zaczelam już martwic a tu niespodzianka [emoji16]

reklama
Do góry