reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

To moja druga ciaza dlatego tak sie stresuje ze jeszcze nie czuc ruchow czasem cos sie ruszy :) ale dzieki dziewczyny uspokoilam sie troszke ze nie jestem sama z tym :)
Kochana każda ciąża jest inna, ja też zaczęłam czuć bliżej 18 tygodnia (5 ciąża) teraz kończę 20ty, a głównie czuję wiercenie i rozciąganie. A kopniaki w sumie było trochę, ale delikatnie i głównie po skończeniu 19tygodnia takie po kilka.
Czasem też pół dnia nie czuję, albo nieregularnie, ale to normalne.

reklama
Cześć, dziewczyny. Jak samopoczucie?
Mogłabym spać cały czas [emoji17] ta pogoda mnie wykończy [emoji17] wolę już upały, lub słońce i lekki chłodek niż to... mój znowu wyjechał... w weekend opiekuję się dzidziolkiem naszym [emoji16]
IMG_1163.JPG

Załączniki

• IMG_1163.JPG
    IMG_1163.JPG
    261,7 KB · Wyświetleń: 485
Cześć, dziewczyny. Jak samopoczucie?
Mogłabym spać cały czas [emoji17] ta pogoda mnie wykończy [emoji17] wolę już upały, lub słońce i lekki chłodek niż to... mój znowu wyjechał... w weekend opiekuję się dzidziolkiem naszym [emoji16] Zobacz załącznik 870491
Czy to labrador?
Fajny piesio.
Ogólnie nie lubię upałów ale to co się teraz dzieje to masakra.
Pomidory na balkonie mi połamało i wymroziło !
A zawsze jestem dumna z mojej hodowli.

Java, C++, Phyton i Ruby :)
Ale jestem na początkującym etapie, jak trochę więcej się wgryzę to pewnie skupię się na jednym :)
A Ty jesteś programistką? :)
Nie, nie jestem programistką, ale hobbystycznie interesują mnie takie tematy. Znalazłam kiedyś studenta, który uczył mnie podstaw i jestem w stanie napisać parę prostych programów. Jednak na tym etapie się zatrzymałam, ale fajnie byłoby do tego wrócić :) Wszyscy moi znajomi informatycy polecali właśnie ten język jako łatwy do zrozumienia i obsługi.

Nie, nie jestem programistką, ale hobbystycznie interesują mnie takie tematy. Znalazłam kiedyś studenta, który uczył mnie podstaw i jestem w stanie napisać parę prostych programów. Jednak na tym etapie się zatrzymałam, ale fajnie byłoby do tego wrócić :) Wszyscy moi znajomi informatycy polecali właśnie ten język jako łatwy do zrozumienia i obsługi.
Do C++ fajna byla książka Symfonia C++ Co prawda nasi wykladowcy jej nie lubili za bardzo, ale podstawy byly tam na prawde fajnie, łopatologicznie wytłumaczone :)

reklama
Do góry