reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny w jakich sieciówkach warto zerknąć na ubranka ? Patrzę na stronie h&m i mają fajne rzeczy w fajnych cenach szczególnie te pakowane po kilka sztuk[emoji6] Ale jak jakość? I gdzie warto jeszcze zajrzeć? dajcie znać [emoji4]

ja miałam sporo ubranek z h&m jakość ok, choc mam wrażenie, że te z kolekcji basic i wirlopaków ciut gorsza. Ja bardzo lubie ich ubranka

reklama
Psiaki są super, a dogoterapia robi świetnie, nie tylko w ciąży :) Już się nie mogę zobaczyć jak moja pupilka zobaczy "brata" :D

Ja właśnie zaczęłam szaleć w sklepie internetowym, bo znalazłam sklep z dosć tanimi rzeczami, a co ważne polski producent (Link do: Slodkisen) Napakowałam do koszyka za ponad 400 zł i zaczęłam się zastanawiać, czy dobre rozmiary wybieram.. Ile sztuk 56 bierzecie?
Ja jakoś mam przeczucie, że moja dzidzia będzie duża..Więc się chyba jeszcze wstrzymam.

Zaczęłam czuć pierwsze ruchy! Bardzo delikatne, ale chyba to to ;)

Kupowałam u nich koszule do karmienia i sa super. Co do ubranek dla malucha miałam jeden pajac i nie zachwycił mnie, z tego co pamietam ich rozmiarówka jest raczej mniejsza.

Powiem wam dziewczyny ze jak tak patrze na naszych jak kopia na boisku to stwierdzilam ze nasze dzidzi robi to lepiej w brzuchu [emoji38][emoji38][emoji38]

Mój w drugiej połowie tak się uaktywnił z niezadowolenia, że aż szok [emoji17][emoji17][emoji17]

No niestety klasy z euro nie pokazali [emoji17][emoji17][emoji17]

reklama
Psiaki są super, a dogoterapia robi świetnie, nie tylko w ciąży :) Już się nie mogę zobaczyć jak moja pupilka zobaczy "brata" :D

Ja właśnie zaczęłam szaleć w sklepie internetowym, bo znalazłam sklep z dosć tanimi rzeczami, a co ważne polski producent (Link do: Slodkisen) Napakowałam do koszyka za ponad 400 zł i zaczęłam się zastanawiać, czy dobre rozmiary wybieram.. Ile sztuk 56 bierzecie?
Ja jakoś mam przeczucie, że moja dzidzia będzie duża..Więc się chyba jeszcze wstrzymam.

Zaczęłam czuć pierwsze ruchy! Bardzo delikatne, ale chyba to to ;)
Nie biorę na 56. 1sze dziecko 59cm, drugie 60, trzecie 62 to i teraz na 56 mi się nie przyda.
Wpadły mi tam bluzki ciążowe i do karmienia ale rozmiar s więc za małe o 5 rozmiarów.
Może jutro na spokojnie popatrzę, bo już jestem zmęczona i brzuch mnie boli.
Miłej nocy dziewczyny

Do góry