reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

To czystej krwi labrador z rodowodem [emoji4] jest cudowna i ma pełno energii.
Ja tez w domu na dogoterapii i czuje się 10xlepiej.

Skoczyło się na wypisie na własne życzenie, dziś przyszła sensowna pani ginekolog i chciała mnie zatrzymać, robić posiew z moczu etc. Trochę mi nagadała ze w ciąży bliźniaczej to jeszcze nie raz będę w szpitalu i muszę być silniejsza. No nic w szpitalu być mogę a w warunkach lepszych, na ten moment nic mi nie jest a na wyniki posiewu bym tam czekała conajmniej znów dwa dni... sama zrobię badania, umówię się na wizytę a przynajmniej odpocznę w domu normalnie. Mam nadzieje ze reszcie lepiej niedziela mija:)

reklama
Dziewczyny w jakich sieciówkach warto zerknąć na ubranka ? Patrzę na stronie h&m i mają fajne rzeczy w fajnych cenach szczególnie te pakowane po kilka sztuk[emoji6] Ale jak jakość? I gdzie warto jeszcze zajrzeć? dajcie znać [emoji4]

Mnie też bolała głowa wczoraj i znowu boli dziś. Apap ciągle biorę bo cienko by ze mną było :/ nie wiem od czego to...
Mnie wczoraj strasznie bolała az 2 apapy na noc wzięłam i poszlam spac dzisiaj mnie pobolewa glowa i troche mnie mdli slabo mi cisnienie w miare wporzadku mam ale może pogoda. Zaczelam sie martwic ze to cukrzyca ciazowa. Zjadla slodkie i tylkk glowa mnie boli :(:(

Dziewczyny w jakich sieciówkach warto zerknąć na ubranka ? Patrzę na stronie h&m i mają fajne rzeczy w fajnych cenach szczególnie te pakowane po kilka sztuk[emoji6] Ale jak jakość? I gdzie warto jeszcze zajrzeć? dajcie znać [emoji4]
Mam z h&m właśnie 6 pak bodow i 3 pak kopertowych. Wydaja się ok. Corce tez sporo rzeczy tam kupuje i generalnie jestem zadowolona, chociaz wiadomo, ze czasami i bubel sie trafi.

A u mnie chyba problemy z jelitami. Znowu obudziłam się około 4 rano z bólem i kłuciem. Cały dzień kluje mnie dość mocno w okolicach odbytu. Lepiej się czuje spacerując po mieszkaniu niż leżąc. Wzięłam dwie nospy ale nie pomagają. Dobrze że jutro mam wizytę bo zaczynam się martwić.

Psiaki są super, a dogoterapia robi świetnie, nie tylko w ciąży :) Już się nie mogę zobaczyć jak moja pupilka zobaczy "brata" :D

Ja właśnie zaczęłam szaleć w sklepie internetowym, bo znalazłam sklep z dosć tanimi rzeczami, a co ważne polski producent (Link do: Slodkisen) Napakowałam do koszyka za ponad 400 zł i zaczęłam się zastanawiać, czy dobre rozmiary wybieram.. Ile sztuk 56 bierzecie?
Ja jakoś mam przeczucie, że moja dzidzia będzie duża..Więc się chyba jeszcze wstrzymam.

Zaczęłam czuć pierwsze ruchy! Bardzo delikatne, ale chyba to to ;)

Psiaki są super, a dogoterapia robi świetnie, nie tylko w ciąży :) Już się nie mogę zobaczyć jak moja pupilka zobaczy "brata" :D

Ja właśnie zaczęłam szaleć w sklepie internetowym, bo znalazłam sklep z dosć tanimi rzeczami, a co ważne polski producent (Link do: Slodkisen) Napakowałam do koszyka za ponad 400 zł i zaczęłam się zastanawiać, czy dobre rozmiary wybieram.. Ile sztuk 56 bierzecie?
Ja jakoś mam przeczucie, że moja dzidzia będzie duża..Więc się chyba jeszcze wstrzymam.

Ja sobie rozplanowalam zeby z 56 miec po 5-6 sztuk. :) a drugie tyle na 62 :) stronka juz kiedys mi wpadla w oczy i fajne rzeczy tam maja :)

reklama

Ja tak samo jak Koka27, a wiem że przyszła teściowa już też zakupy robi bo się pytała jakie rozmiary kupić.

Do góry